How to Make SIG beelden

Een afbeelding van de SIG is een soort webafbeelding waarin de contactgegevens van een persoon in een aantrekkelijk formaat. Het wordt vaak gebruikt op messageboards te kleden van handtekeningen, handtekeningen van de tekst te vervangen. Veel mensen kiezen voor het gebruik van een favoriete afbeelding te personaliseren. U kunt een aangepaste installatiekopie van de SIG in Adobe Photoshop door het bijsnijden van een afbeelding, de tekst aanpassen en het typen van een handtekening op het beeld. De afgewerkte SIG afbeelding uploaden naar een message board voor een creatieve manier om te pronken met een website, uw referenties, of contact informatie.

Instructies

1

Uw afbeeldingsbestand openen in Adobe Photoshop. Dit is de standaard grootte voor SIG beelden, zoals aangegeven door WebDesign.org. Om te beginnen Adobe Photoshop te openen. Klik op "Bestand" en selecteer "Open". Blader door de directory van uw bestand en zoek uw bestand. Klik op 'Openen' weer.

2How to Make SIG beelden


Resize uw beeld van de SIG 400 x 90. WebDesign.org meldt dat de standaardgrootte voor SIG beelden. Selecteer het tabblad "Image" en klik op "Canvasgrootte." Een pop up verschijnen vermelding van de afmetingen van de afbeelding. Typ "400" in het vak "Breedte" en "90" in het vak "Hoogte". Selecteer "OK."

3How to Make SIG beelden


Selecteer uw tekststijl en kleur. Klik op de knop "Tekst" op de zijbalk links, aangegeven door het symbool "T". Een tekstbar worden weergegeven onder het menu "Bestand" tab. Gebruik de eerste in de tekstbar uw lettertype van tekst wijzigen. Er is geen juiste lettertype; Kies een lettertype dat u wilt. Vervolgens de tekengrootte te wijzigen door het selecteren van het menu rechts van het symbool "Tt" staat. Scroll naar beneden en kies "24 pt."

4How to Make SIG beelden


Typ de tekst van de SIG. Klik op het linker midden van de afbeelding. Typ uw naam en contact gegevens. Eenvoudige SIG beelden zal omvatten een naam en web-adres, maar u kunt u meer informatie wilt opnemen. Meeste SIG-afbeeldingen bevatten een naam, een link naar een persoonlijke website en een e-mailadres. Andere SIG-afbeeldingen bevatten een favoriete citaat of grap voor persoonlijke doeleinden.

5

Uw lagen samenvoegen en sla. Klik op het tabblad "Lagen" en selecteer "samenvoegen naar beneden." Daarna, selecteer het tabblad "Bestand" en klik op "Save As". Naam van uw bestand in het vak "Bestandsnaam". Klik op het vak onder het tabblad "Bestandsnaam" en selecteer de bestandsindeling "JPEG". Klik op "Opslaan". Klik op "OK" om te slaan.