How to Make scrollen Credits in Adobe Premiere

How to Make scrollen Credits in Adobe Premiere


Scrollen credits geven uw films een professionele, afgewerkte look. Gebruik bladeren van kredieten aan het eind van een film te geven van de schrijver, acteur en regisseur hun gepast; Begin uw film met lichtkranttekst wilt u geven de kijker een achtergrondverhaal ' Star Wars '-stijl. Adobe Premiere video-editing software kunt maken en aanpassen van scrollen credits en voegt u deze op elk gewenst moment in de film van de tijdlijn.

Instructies

1

Start Adobe Premiere en open het project waarnaar u wilt toevoegen van de lichtkranttekst credits. Open het menu "Titel" en klik op "Standaard Roll." "Credits" typt in het vak "Naam" en druk op "Enter".

2

Selecteer een stijl voor de titel in de lijst van de "Stijlen van de titel" aan de onderkant van het venster dat wordt geopend. Klik in de zwarte rechthoek en typ de tekst voor de kredieten. Om te beginnen een nieuwe lijn van tekst, druk op "Enter". Gebruik de "kleur," "Tekenstijl" en "Tekengrootte" besturingselementen in de rechterkolom kunt u de credits weergave desgewenst aanpassen.

3

Sluit het venster titel. Druk op de "Shift" en "1" gelijktijdig te openen de projecten.

4

Slepen en neerzetten van de titel van de "Credits" u vanuit het deelvenster projecten naar een lege videotrack in de tijdlijn gemaakt. Hebt u geen lege video tracks in het project, met de rechtermuisknop op de tijdlijn, klik op "Toevoegen Tracks" en druk op "Enter". Slepen en neerzetten van de titel van de clip "Credits", zodat de linker rand wordt uitgelijnd met de punt in de video waarop u wilt dat de credits te beginnen met spelen.

5

Klik en sleep de rechterrand van de titel van de clip "Credits" aan de rechterkant. Hoe verder naar rechts u de rand van de clip, hoe langzamer de credits zal scrollen.

6

Klik op "Play" om te kijken naar de credits spelen. Pas de snelheid van de kredieten door de verlenging of verkorting van de clip.