How to Make schattingen inactief in QuickBooks

Een van de kenmerken van QuickBooks is de schatting. De vorm lijkt op een factuur of aankoopbon maar is een niet-posting. Wanneer een factuur wordt ingevoerd, is het bedrag op de factuur geboekt naar de debiteuren. Aangezien schattingen niet-posting zijn kunt u zo veel als u zoals en deze opslaan in het geval dat de klant vraagt de schatting retourneert later te aanvaarden het bod. Dit kan echter leiden tot een natuurlijke probleem van het hebben van veel te veel ramingen in het programma QuickBooks.

Instructies

1

Open de "Ramingen" lijst. Klik op het pictogram "Customer Center" in de menubalk boven pictogram. Als dit venster wordt geopend de twee tabbladen direct boven de lijst met klanten zoekt en klik op het tabblad "Transacties". Acht verschillende soorten transacties met betrekking tot klanten, zult u zien.

2

Klik op het tabblad "Ramingen" als de "Transacties" venster wordt geopend. Het zal worden op de top van de lijst.

3

Klik op het vak "Filter" en zijn er twee opties: "Alle ramingen" en "Open ramingen." De filterfunctie kunt organiseren de open ramingen op datum of alfabetisch op klantnaam.

4

Klik op het tabblad "Open schat" te onthullen voor elke schatting die is nog steeds open of niet worden gebruikt om een factuur of een aankoopbon te maken. Wanneer het venster aan de rechterkant opent wordt elke schatting vermeld. Ze zijn ingedeeld op klantnaam en datum, maar u wijzigen kunt dat u door te klikken op het tabblad wilt gebruiken. In dit geval, gebruik het "Datum" tabblad.

5

Controleer of elke schatting en de datum. De top van de lijst begint met de oudere ramingen. Inactieve schattingen kunnen worden opgehaald en opnieuw geactiveerd door te klikken op de "Inactief maken" doos weer. Als de schatting die u wenst te heractiveren van een voorafgaande jaar in QuickBooks is, en u dat jaar per einde boekjaar zijn gearchiveerd, is er een kans die u zal niet zitten kundig voor re-activeren van deze bijzondere raming.

6

Dubbelklik op de schatting die u wenst te inactief maken. Dit zal deze raming in een groter venster openen. Ga naar het vak aan de rechterkant van de naam van de klant in de linker bovenhoek van het venster en klik op het vinkje te verwijderen. Verwijderen van deze controle zal deze raming inactief maken. Het actief maken van opnieuw is net zo eenvoudig als opnieuw het vakje aan te vinken.

7

Kies een periode of de maximale hoeveelheid tijd te houden een schatting. Het maakt niet uit hoe groot de raming is, houden het actieve doet niet verzekeren een verkoop. Meestal een accountant geïnactiveerd alle voorafgaande jaar ramingen tijdens het einde van het jaar sluiten procedures. Sluiten van een jaar in QuickBooks zal condenseren of archiveren van de gegevens en de details van de raming kunnen worden verloren in het proces.