How to Make ronde navigatie tabbladen voor een Website

Als u een website aan het opbouwen zijn, zijn de kansen dat u wilt het visueel aantrekkelijk maken. U kunt dit doen door ronde navigatie tabbladen toe te voegen aan uw top of kant navigatiebalken. Dit geeft een beetje diepte, en uw website veel meer visueel interessant maakt. Ronde hoeken kijken altijd beter aan kijkers dan vierkante, boxy vormen.

Instructies

How to Make ronde navigatie tabbladen voor een Website

1

Open Photoshop CS3 (of een ander grafisch programma.)

2

Kies bestand, nieuw, en vervolgens aanpassen van de grootte van uw nieuwe installatiekopie aan ongeveer 50 pixels hoog door 100 pixels breed. U kunt altijd later de afbeelding bijsnijden.

3

Selecteer het ronde rechthoekgereedschap in de werkbalk. Dit pictogram wordt gevormd als een ronde rechthoek en maakt deel uit van de vormgereedschappen.

4

Verplaats de muisaanwijzer naar de hoek voor uw image canvas (de witte ruimte), klik met de linkermuisknop en sleep de cursor over het canvas totdat u hebt getekend een rechthoek die de grootte van het tabblad navigatie dat u op uw site wilt.

5

Selecteer het tekstgereedschap, die is een pictogram met een grote "T", en klik met de linkermuisknop op de top van de rechthoek te openen het tekstgereedschap.

6

Typ in de tekst die u op uw tabblad navigatie wilt, en aanpassen van de grootte van het lettertype en kleur met behulp van de tekstopties die worden weergegeven in het bovenste gereedschap balk van Photoshop.

7

Klik op bestand, dan opslaan voor Web en apparaten en de naam van uw nieuwe tabblad navigatie. U kunt nu upload dit naar de map afbeeldingen en plaats deze op een van uw webpagina's.

Tips & waarschuwingen

  • Een stijl aan uw tabblad navigatie toevoegen door te klikken op de laag en de laagstijl uit het drop down menu. Klik op een van de opties toe te voegen een slagschaduw, binnengloed, of de kleur van uw nieuwe tabblad navigatie wijzigen.