How to Make rijen & kolommen in Word-documenten 1

Het scenario van de standaard voor het typen in een Microsoft Word-document is één grote tekstblok, draaien vanaf de linkerkant van de pagina totdat woordomslag het aan de rechterkant raakt. Hoewel dit misschien de standaard, is het niet de enige manier om een Word-document te regelen. Rijen en kolommen tot de optie van de maker van de tabel en de kolom ontwerpfunctie, sloop van de tekst in een meer leesbare brokken of met behulp van deze design-elementen om aan te duiden van lijsten en andere soorten informatie in Word toevoegen.

Instructies

1

Open Microsoft Word. Klik op het tabblad van de "Page Layout" aan de bovenkant van het werkgebied.

2

Klik op de knop "Kolommen". Klik op een van de opties van de drop-down menu, zoals "Drie". Merk op dat niets op de pagina van de working Word lijkt te veranderen want er nog geen tekst is, maar de kleine liniaal boven in het werkgebied is onderverdeeld in drie secties.

3

Typ tekst op het Word-document en merk op hoe tekst moet teruglopen in de eerste kolom op de pagina begint en, nadat u hebt getypt naar de onderkant van de pagina, wraps in de tweede kolom, enzovoort.

4

Kolommen verwijderen door de tekst, te klikken op de knop "Kolom" te markeren en te selecteren "One", die brengt je terug naar de standaardstatus.

5

Rijen toevoegen aan het document dezelfde manier als een gewone tabel toe te voegen. Klik op de 'Insert' tab. Klik op de "Table" knop direct onder de tab. Sleep de cursor uit de eerste kolom van blokken in het drop-down menu om te bepalen hoeveel rijen toe te voegen aan het document, zoals "1 x 5" voor vijf rijen.

6

De cursor loslaat en de rijen worden toegevoegd. Klik in een rij en begin te typen.

Tips & waarschuwingen

  • Toevoegen rijen en kolommen, beide in het formaat van een tabel lijkende, tijdens het gebruik van de "Table" insertion button, en staal slepen over de rijen en kolommen, zoals "3 x 5" dat zou een drie kolommen, vijf-rij functie toevoegt aan het document.