How to Make Rhapsody een vertrouwde toepassing

How to Make Rhapsody een vertrouwde toepassing


"Trusted application" in Vensters 7 en andere Windows-besturingssystemen verwijst naar programma's die toegestaan via Windows Firewall. Rapsodie is afhankelijk van een internetverbinding voor het uitvoeren van elementaire functies, zoals het streamen van muziek naar de computer of het synchroniseren van uw draagbare audio apparaat met het programma. Terwijl Windows vraagt of u te "Deblokkeren" of "Blijven blokkeren" Rhapsody wenst wanneer het eerst wordt uitgevoerd, u kan alles goed heb begrepen uw opties, of de instellingen voor Windows Firewall kunnen zijn gewijzigd.

Instructies

1

Meld u aan bij een administrator-account.

2

Klik op de knop "Start" en "firewall" typt in het veld "Zoekopdracht starten" tekst in Windows 7 en Windows Vista. Klik op "Windows Firewall".

Als Windows XP gebruikt, klikt u op "Start" en vervolgens "Control Panel". Klik op "Klassieke weergave" in de linker kolom, indien van toepassing, dan Dubbelklik op "Windows Firewall".

3

Klik op "Een programma via Windows Firewall toestaan" in de linkerkolom. Klik op "Wijzig instellingen."

4

Zoek en klik op het vak naast "Rhapsody" in het "programma of poort" sectie van het dialoogvenster "Instellingen van Windows Firewall". Klik op "Add Program", dan "Bladeren" als u niet Rhapsody in de reeds vermelde programma's, zie dan zoek en selecteer de "Rhapsody"-toepassing in de lijst van "Programma's". Klik op 'OK'.

5

Klik op 'OK'.

Tips & waarschuwingen

  • Als u een firewall van derden zoals ZoneAlarm of Norton gebruikt, moet u Rhapsody toevoegen aan van dat programma lijst met vertrouwde toepassingen.