How to Make realistische duidelijk Kerstverlichting in Photoshop

How to Make realistische duidelijk Kerstverlichting in Photoshop


U hebt niet het geduld om te versieren de gehele gevel met mijl van de lichten van Kerstmis rond de feestdagen. Maar kan jij een virtuele buitenverlichting decoratie met heldere lichten van Kerstmis rond de randen van het huis, struiken en bomen met behulp van Photoshop. De afgewerkte afbeeldingsbestand kan worden weergegeven in uw online groetkaart of uw Facebook deze kerst.

Instructies

Lichten rond de structuur van het huis zetten

1

Neem een digitale foto van de gevel van het huis 's nachts of net na zonsondergang. Zet niet te veel perspectief in het schot... U zult willen schilderen parelwitte allerlei kleine duidelijk Kerstverlichting als ze langs de randen van de daklijn, ramen, deuren en posten van uw huis buiten schot lopen. Uploaden en open het in Adobe Photoshop versie 7 of hoger.

2

Maak een laag en selecteer het gereedschap "Brush". Ga naar het tabblad van de "Borstels" of "Brush" pictogram van het kleurenpalet te openen van de penseel-instellingen. Afhankelijk van de grootte van de afbeelding, de grootte van de borstel om de onderlinge aanpassing van de relatieve grootte van een elk Kerstmis licht tegen het huis te aanpassen.

3

Kies een zachte rand penseel in de "penseelvoorinstellingen." U wilt benaderen de lichten die een camera meestal vangt en er is niets definitief in de randen van een verlichte Kerstmis licht genomen van een afstand. Op de dezelfde Brush palet doos, ga naar "Borstel Tip vorm" en de vorm van de borstel om het te maken meer ovaal beter vertegenwoordigen de vorm van deze lichten aanpassen.

4

Aan de onderkant van de vorm voor de kwast Tip boog is "Afstand." Stel de schuifregelaar zodat u de juiste afstand tussen de penseeluiteinden onderling hoe de echte lichten uit elkaar worden verdeeld wanneer de kabel rechte loopt aan te krijgen.

5

Controleer "Vormdynamiek" in het zelfde vak en schuif de "hoek-Jitter" tot ongeveer 10 procent of meer. Dit leidt tot willekeurige angling van de ovale lichten aan het echte ding. Ga naar "Control" onder de hoek-Jitter en selecteer "Oorspronkelijke richting" zodat de hoeken worden bijgehouden welke richting uw borstel schilderij gaat.

6

Selecteer "Wit" als uw paletkleur en start schilderij Kerstverlichting aan de randen van het huis. Dit is een freehand stap, maar u kunt gewoon Klik op een beginpunt en "Shift" + "Klik" voor het einde wijs maakt het eenvoudiger en nauwkeuriger.

7

Een "stijl van de laag" toevoegen aan de huidige laag en klik op "Buitenste gloed" te geven van de lichten een meer authentieke uitstraling. Verplaats onder de sectie elementen de "Spread" schuifregelaar meer gloed geven de lichten.

Verstrooiing van duidelijke Kerstverlichting op bomen en struiken

8

Maak een andere laag voor het huis groen en ga naar het tabblad borstels weer. Ditmaal, naast uw eerdere instellingen controleren "Verstrooiing" en schuif de Scatter te verhogen van de verticale verspreiding van de penseelstreken te wijzigen. Verhogen de telling ook in 2 of meer.

9

Verf de struiken en bomen maken een willekeurige plaatsing van de lichten. De stijl van de laag om te laten de huidige laag erven de effecten Gloed buiten dezelfde dupliceren.

Tips & waarschuwingen

  • Voor het uploaden naar het Web, is een afbeelding van 400 x 320 pixels - ize of lager prima. Maar werken op een groot beeld op Photoshop is gemakkelijker en u kunt gewoon het na.