How to Make Posters op PowerPoint

How to Make Posters op PowerPoint


Als u een poster ontwikkelt maar iets professioneler dan Aanplakbord en een markering wilt doen, biedt Microsoft Office PowerPoint een dergelijke optie. Met alles van verschillende poster maten-, tekst-, afbeelding- en foto- en achtergrond optie, kunt u een poster die gepersonaliseerde en professionele in stijl. Allen het neemt is enkel een paar eenvoudige stappen.

Instructies

How to Make Posters op PowerPoint

1

Open een nieuw project en kiest u een lege sjabloon. Kies een formaat voor uw poster door te klikken op het "Design" tabblad en vervolgens de optie 'Pagina-instelling'. Een website van de faculteit van de Universiteit van Washington stelt voor gebruikend 48 inch naar 60 inch breed en 36 inch in hoogte.

2

Tekst met de functie "Tekstvak" toevoegen. U kunt uw tekst als een eenheid verplaatsen, of de tekst breken door het creëren van een tekstvak voor elk stuk. Uw tekst en plaats ze op de poster een manier die u wenst.

3

Illustraties of persoonlijke foto's toevoegen met behulp van de "Slide Show"-bar. Plaats uw foto's en afbeeldingen met de tekst.

4

Een achtergrond toevoegen aan uw affiche. Klik op 'Format' in de menubalk en klik vervolgens op "Achtergrond." U kunt kiezen uit standaard PowerPoint achtergronden of gebruik uw eigen foto voor een achtergrond. Als je foto gaan niet automatisch aan de achterkant, rechtsklik op het en selecteer "Send to back."

5

Zoek een poster-printing bedrijf in uw buurt. Tenzij je zelf de apparatuur, hebt u om uw ontwerp naar een bedrijf voor afdrukken.

Tips & waarschuwingen

  • Volgens de Universiteit van Washington beperkt PowerPoint de grootte van je poster. U kunt dubbele van deze grootte door schalen op 200 procent.
  • U kunt printen uw poster op een 8 in door 11½ in. papier om te zien wat uw poster eruit zal zien in kleiner formaat.
  • Deze stappen werden ontwikkeld voor Microsoft PowerPoint 2007. Ze kunnen of kunnen niet werken in andere PowerPoint-versies.
  • Mogelijk moet u de optie voor het afdrukken van de poster inschakelen onder de printer sectie van de "Properties" ("Geavanceerd" menu).