How to Make Photoshop creaties voor digitale plakboeken

How to Make Photoshop creaties voor digitale plakboeken


Het digitale tijdperk is ons leven op talloze manieren, uitbreiding zelfs aan de manier waarop we scrapbook veranderd. Met de beschikbaarheid van grafische programma's, de alomtegenwoordigheid van digitale camera's, en ten minste één computer in meest elk huis, is digitale scrapbookingateliers zeer populair geworden. Een geldbesparende voordeel van digitale scrapbookingateliers, is de mogelijkheid om het gebruik van digitale kunst een oneindig aantal keer. Voor een creatief persoon met een grafisch programma, zal ontwerpen achtergrond papers, frames, WordArt en elementen betekenen dat geen geld moet worden uitgegeven op schroot boeken leveringen. Als een bonus, zal uw Photoshop creaties hebben de persoonlijke touch die winkel koopt materialen niet kunnen bieden.

Instructies

How to Make Photoshop creaties voor digitale plakboeken

1How to Make Photoshop creaties voor digitale plakboeken


Neem een tweede blik op afbeeldingen ziet u mogelijk--alle kunst kan inspirerend zijn.


Digitale schroot boeking websites bezoekt. Kies uit een handvol o sites u graag, referentie hen, en breng regelmatig een bezoek. Deze sites bieden gratis tutorials en fora voor de uitwisseling van ideeën en tips. Kijk naar de online galerijen om inspiratie voor het ontwerpen van uw eigen creaties.

2How to Make Photoshop creaties voor digitale plakboeken


Printerresolutie en web resolutie zijn zeer verschillend.


Uzelf vertrouwd met de terminologie van de boeking van de digitale schroot. Leer alles wat je over resolutie kunt: zowel voor het web en voor het afdrukken. Voor het web, een afbeelding gemaakt op 72 DPI (72 punten per inch) is het beste, terwijl de kleurenafbeelding van een moet worden afgedrukt 300 DPI zou vereisen.

3How to Make Photoshop creaties voor digitale plakboeken


Photoshop borstels vereisen geen verf!


Zeer vertrouwd raken met de versie van Photoshop hebt. Met behulp van gratis online tutorials, oefenen met behulp van de tools: borstels, stijlen, filters, etc. Leer te ontwijken, branden, verdraaien, vervormen en schaduwen toevoegen. Begrijpen lagen en maskers. Kennen van de functie van alle Photoshop tools bespaart u tijd en laat die uw ideeën stromen.

4How to Make Photoshop creaties voor digitale plakboeken


Een transparante achtergrond wordt aangegeven door een zwart/grijs en witte dambordpatroon.


Open een nieuw document in Photoshop, met een transparante achtergrond. Selecteer de gewenste grootte. Het is altijd beter om te maken die groter zijn dan je nodig hebt, en de afbeelding in grootte verminderen indien gewenst. Een grafische creatie kan worden verlaagd in grootte zonder verlies van de resolutie, maar een kleine afbeelding kan niet worden uitgebreid zonder veel verlies van de resolutie. Selecteer een 300 pixels per inch resolutie. Met behulp van de tools, maak uw ontwerp. Voor beginners is die begint met het vormgereedschap een goede eerste stap.

5How to Make Photoshop creaties voor digitale plakboeken


Opslaan van de bestanden in twee formaten, .psd en .png is een grote timesaver.


De naam van uw creatie. Uw werk opslaan naar een map die u hebt gemaakt en toepasselijke naam. Sla de oprichting als een .psd dossier voor een bestand "werken" dan zichtbare lagen samenvoegen en een andere kopie opslaan als een PNG-bestand, zodat u een transparante achtergrond hebben. Het uiteindelijke beeld is klaar voor gebruik in een Plakboek-pagina, maar het .psd (werk)-bestand kan worden teruggezet om op een later tijdstip, voor eenvoudige wijzigingen, besparen veel tijd en moeite in het niet hoeft te opnieuw te doen uw werk.

6How to Make Photoshop creaties voor digitale plakboeken


Denk aan goede, herkenbare namen voor uw creaties, blijven georganiseerd.


Bedenken van een naamgevingsschema zodat u kunt organiseren en uw werk per categorie groeperen. Bijvoorbeeld, een lente creatie van map kan worden met de naam Spring2011. Dan is elk element kan bevatten de naam van de map: Spring2011_tree of Spring2011_yellowflower. Zoeken is veel gemakkelijker op deze manier en de bestandsnamen kunnen worden gezien en begrepen in één oogopslag.

7How to Make Photoshop creaties voor digitale plakboeken


Creativiteit en flatbed scanners gaan hand in hand.


Items in uw huis te gebruiken in uw Photoshop creaties te scannen. Scannen van vreemde valuta's, kaarten, children's tekeningen, verslag kaarten of geboorte certificaten op te nemen in uw scrapbook creaties. Kleding van kladjes, handdoeken en wandtapijten annuleerteken zitten scanner voor interessante achtergrond papier.

Tips & waarschuwingen

  • Sommige digitale schroot boeken aanbod sites bieden opleiding-- en soms video's--op het ontwerpen van uw eigen papers, elementen en kits.
  • Gescande oude kranten maken groot materiaal voor frames, achtergrond papieren en elementen.
  • Sla uw werk regelmatig als je gaat om te voorkomen dat verliezen al uw werk in het zelfs van een computer bevriezen of crash.
  • Zoek online gratis Photoshop borstels, stijlen, vormen en gradiënten uit te breiden het bereik van uw werk.
  • Controleer de bibliotheek voor boeken over Photoshop om u meer bedreven met de software te helpen.
  • Afspelen van muziek terwijl u in Photoshop werkt helpt veel mensen voelen zich meer creatieve.
  • Er zijn geen regels als het gaat om het ontwerpen van uw scrapbook creaties. Word creatief en genieten. U zult eindigen met geheel persoonlijke decoratie in uw lay-outs.
  • Altijd back-up van uw ontwerpen. Naar een CD worden gebrand, upload een kopie naar een online backup dienst, slaat u een kopie op een USB-("") flashstation of een externe harde schijf in geval van een harde schijf crash.
  • Geen noodzaak om duplicaten van creaties in verschillende kleuren. Bespaar ruimte op uw harde schijf door te slaan van slechts één werkbestand en andere kleuren/opslaan als een nieuw .png-bestand desgewenst voor toekomstige lay-outs.