How to Make ondertitels uit een IFO bestand

How to Make ondertitels uit een IFO bestand


IFO en VOB bestanden DVD's gebruiken voor het opslaan van de inhoud van films en shows. Deze bestanden bevatten alles op de schijf, met inbegrip van de video, audio, menu's en ondertiteling. Rippen van DVD's kunt u het IFO- en VOB-bestanden van een DVD naar uw computer kopiƫren. Na dit te doen, kunt u ondertiteling-rippen software de ondertitels in het IFO- en VOB-bestanden uitpakken. Deze programma's worden vaak de uitgepakte ondertitels in IDX of SRT bestanden opslaan.

Instructies

1

Download en installeer VobSub (Zie 'Bronnen' hieronder). Dit freeware programma extraheert de ondertitels in IFO bestanden opgeslagen. VobSub kunt uitpakken elke ondertitel oorspronkelijk opgenomen op de DVD of het kan rip ze op basis van de per hoofdstuk. Met behulp van dit programma, kunt u de kleur van de ondertiteling wijzigen nadat u hebt uitgepakt hen en u kunt ook aanpassen waar de ondertitels bevinden zich op het scherm tijdens het afspelen. Nadat u de instellingen configureren hebt, genereert VobSub IDX en SRT bestanden met de geripte ondertiteling.

2

Download en installeer SubRip (Zie 'Bronnen' hieronder). Deze freeware toepassing kan rippen van IFO- en VOB-bestanden; het kunt uitgepakte Ondertitels SRT, IDX- of TXT-indeling opslaan. Met dit programma, kunt u de kleur, de locatie en het hoofdlettergebruik van ondertitels, en het laat u onderstrepen, vet of cursief de tekst, als goed. SubRip ook kunt wijzigen van de ondertitels spelling, interpunctie en weergeven van timing te corrigeren van de fouten van de originele schijf.

3

Download en installeer imToo DVD ondertitel Ripper (Zie 'Bronnen' hieronder). Dit commercieel programma haalt de ondertiteling uit IFO en VOB bestanden naar IDX-, SUB-, PDF- en JPG-formaten. Het kan uittreksel in meerdere talen aan een enkele ondertitelbestand. Dit programma gebruikt, kunt u de tekengrootte en de vormgeving van uitgepakte ondertitels, en het bevat ook een DVD-previewer die u toelaat om ondertiteling op basis van de frame-voor-frame kiezen. ImToo biedt een gratis proefversie van DVD ondertitel Ripper.