How to Make neonlichten in 3D Max

How to Make neonlichten in 3D Max


Autodesk 3ds Max is een CAD (computer aided design) applicatie gebruikt om te maken, renderen en virtuele driedimensionale objecten van animatie voorzien. Autodesk pionier CAD voor de PC door een van de PC's eerste CAD-toepassingen in 1982, AutoCAD. 3ds Max vertegenwoordigt een belangrijke evolutie van die eerste app. AutoCAD eerste versie aangeboden gebruikers slechts een paar eenvoudige objecten om mee te werken. Door contrast, 3ds Max heeft tools voor het maken van vrijwel elk denkbaar digitale object, met inbegrip van neon verlichting.

Instructies

1

Open 3ds Max en de viewport perspectief te maximaliseren. (Druk op "Alt-W," na het klikken op een willekeurige plaats in die viewport.)

2

Maak het tekstobject te worden gebruikt als de neon licht: druk de knop Shapes op bij het scherm rechts. (Het geeft weer een overlappende cirkel en vierkant.) Klik vervolgens op de knop tekst.

3

Klik ergens op de grid van de bouw te maken van het object text. Voer vervolgens de gewenste tekst in het tekstvak op scherm recht met het label 'Tekst'.

4

Inschakelen van de weergave van het object text: Klik op de rubriek "Renderen" uitrol en de drie selectievakjes aan de bovenkant van die uitrol. (Ze zijn met het label "Inschakelen in Render," "Inschakelen in Viewport" en "Gebruik Viewport instellingen.")

5

De dikte van de tekst vergroten: Klik op het keuzerondje van de Viewport, dan Verhoog de dikte schuifregelaar totdat de tekst ziet er voldoende dikke. Klik met de rechtermuisknop op de grid van de bouw tot slot de aanmaakmodus voor tekst.

6

Maken van de neon licht materiaal: druk op "M" om de materiaal editor weer te geven. Dan verhogen de schuifregelaar zelf verlichting tot 100. Deze actie maakt materialen zichtbaar, zelfs wanneer geen scène verlichting bestaat.

7

Een felle neon kleur kiezen voor het materiaal: Klik op het Diffuse kleurstaal, en selecteer vervolgens een felle kleur in het venster dat verschijnt. Hier zijn de RGB (rood, groen en blauw)-waarden voor twee voorbeeld kleuren: roze---247, 26, 255; Groen---66, 239, 26. Sluit het venster ' kleuren ' na het kiezen van de kleur.

8

Sleep de materiaal editor's eerste steekproef bol (waarop het zelf lichtdoorlatende materiaal dat u zojuist hebt gemaakt) naar uw object text. Klik op de materiaal editor's Toon standaard kaart in Viewport knop om het materiaal samen met het object weer te geven.

9

De scène met de neon licht renderen: de Rendering van "Render" menuopdracht selecteren. 3ds Max wordt de neon-verlichte tekst weergegeven.