How to Make My Moshi Monster volledig gelukkig

How to Make My Moshi Monster volledig gelukkig


Het doel van de video game "Moshi Monsters" is om te houden van uw virtuele Moshi Monster, gelukkig en gezond. Aan de linkerzijde van uw scherm kunt u de huidige status van uw Moshi Monster's geluk. Hieronder het woord is "Happiness" een gele balk; Beweeg uw muis over de bar en een nummer verschijnt. Maak uw Moshi Monster volledig gelukkig om het getal 1000 voor uw score "Happiness" en de gele balk zal max.

Instructies

1

Uw Moshi Monster dagelijks bezoekt. Moshi Monsters gelukkiger met dagelijkse aandacht.

2

Klik op uw Moshi Monster in haar huis driemaal per dag. Een klik op een Moshi Monster's buik zal "kietelen" elke kietelen, zal haar "Happiness" score stijgen.

3

Vul de "Daily Challenge" elke dag. Hoe hoger uw score op de uitdaging, de meer "Happiness" punten die u zal verdienen. Andere puzzels ook uw Moshi Monster's "Happiness" punten zal toenemen, maar de "Daily Challenge" voegt de meeste punten.

4

Feed uw Moshi Monster haar favoriete eten elke dag. Klik op de "Weergaveprofiel" pictogram aan de linkerkant van het scherm. Selecteer onder "Fave voedsel," een levensmiddel. Koop deze voeding bij de "Gross-Ery Store" op de Monstro City's Main Street. Terugkeer naar uw Moshi Monster's huis. Klik op de "Schatkist" pictogram aan de rechterkant van het scherm om het openen van uw voorraad. Sleep de afbeelding van het levensmiddel naar uw Moshi Monster. Uw monster's "Happiness" punten zal iets toenemen. Als u niet kunt de Moshi Monster's favoriete eten vinden, voeden het gezonde voedingsmiddelen, zoals fruit.

Tips & waarschuwingen

  • Feed uw Moshi Monster gezonde voeding--zoals fruit en groenten--elke dag om het gezond te houden. De status van de "Gezondheid" van de Moshi Monster's is de rode balk boven de status van "Happiness". Zowel de "Gezondheid" en de "Happiness" factor in uw Moshi Monster's algehele welzijn.
  • Uw Moshi Monster zal worden chagrijnig of zelfs ziek als er ongelukkig en ongezond.
  • Prikkelen uw Moshi Monster te vaak in een dag en haar "Happiness" score zal afnemen. Het Moshi Monster zal kijken chagrijnig en aangeven dat het wil dat je om te stoppen als u het teveel kietelen.