How to Make Money op de sloop van oude ComputersBent u een ervaren computergebruiker bent met ervaring upgraden en bouwen van uw eigen computers, is het mogelijk om wat geld aan de kant door middel van schroot computers kunt. Zodra u al genoeg schroot materieel hebt verzameld, kunt u het bouwen van werkende systemen, of u kunt breken die oude computers en verkopen ze voor de waarde van de metalen en kunststof componenten die ze bevatten.

Instructies

1

Haal advertenties in uw lokale krant of online ingedeeld secties. Gebruik de advertenties om te vragen computerbezitters schroot apparatuur of om te adverteren uw diensten als een computer recyclingservice. Veel computer eigenaren staan te popelen om zich te ontdoen van hun oude apparatuur, zodat u een uitstekend antwoord met slechts een paar advertenties kan krijgen.

2

Verzamel alle van de apparatuur die heeft gedoneerd aan u en scheiden in werktijd en vrije componenten. U kunt testen de status van de harde schijven met behulp van een USB harde schijf behuizing--de transformatie van deze apparaten een interne harde schijf in een externe en laten u deze stations aan de USB-poort op een werkende computer toevoegen.

3

De werkende componenten die u verzamelen om te bouwen van een volledig computersysteem gebruiken. U kunt dat voltooide computersysteem via een lokale advertentie of via een online veilingdienst zoals eBay verkopen.

4

Neem contact op met de schroot dealers in uw omgeving om te bepalen van de waarde van uw vrije componenten. De waarde van de restanten van computerapparatuur hangt af van een aantal factoren, waaronder uw lokale marktomstandigheden en het bedrag van edele metalen zoals goud en platina uw bepaalde onderdelen bevatten.