How to Make Money met Gold Bars in "RuneScape"

How to Make Money met Gold Bars in "RuneScape"


Knutselen is een trainbaar vaardigheid beschikbaar aan de lidstaten en derde spelers in de online spel "RuneScape." Crafting gaat om het creëren van juwelen, dragonhide pantser, artikelen van glas en aardewerk uit grondstoffen. Goudstaven zijn het eindproduct van het smelten van goud uit het erts. Goud uit het erts is een goedkope methode te trainen de smithing skill en veel spelers zoeken naar winstgevende methoden de goudstaven. U kunt een winst maken door crafting goudstaven in sieraden.

Instructies

1

Aanvragen een mal van een crafting winkel of bij de workshop in uw huis van speler-eigendom (POH). Alle soorten sieraden accumuleren een winst als vervaardigd uit goudstaven. De prijs van de Grand Exchange voor een goudstaaf is 95 goud. Een gouden amulet (strung en unstrung) verkoopt voor 121, gouden ring verkoopt voor 140, gouden ketting verkoopt voor 177 en gouden armband verkoopt voor 211.

2

Vul uw voorraad met een mal en goud bars.

3

Teleport of wandeling elke oven gedurende "RuneScape." Ovens, gunstig gelegen in de buurt van een bank omvatten Edgeville (leden-only), Al-Kharid, Falador en Port Phasmatys (lid-only).

4

Gebruik een goudstaaf op de oven. Een dialoogvenster zal verschijnen op uw scherm geven voorbeelden van de items die u kunt maken. Selecteer het juiste stuk van juwelen en zorg ervoor dat "All" is geselecteerd. Deze instelling ambachten alle goudstaven in uw inventaris. Wilt u het bedrag wijzigen, gebruik de drop-down menu en selecteer de juiste hoeveelheid van de sieraden die u wenst.

5

De juwelen op de Grand Exchange verkopen en ontvangen van de winst.

Tips & waarschuwingen

  • Om het ambacht een gouden ring, moet u minimaal niveau vijf Crafting. Gouden kettingen vereisen een niveau zes Crafting. Armbanden van goud vereisen een niveau zeven Crafting (leden-only) en gouden amuletten niveau acht Crafting.
  • Als u hebt ten minste 46 Summoning herverdeelt, kunt u een Pyrelord bekend om te helpen bij het vervaardigen van sieraden. De Pyrelord van scroll, Immense hitte, Spieringen goudstaven in sieraden zonder de noodzaak van een oven.