How to Make Money met een webpagina

Geld verdienen met een blog of website kan moeilijk zijn, zelfs als u uw eigen domeinnaam (URL). Ik heb een paar honderd dollar online en zou zoals voor tantième mijn proces.

Instructies

1

Ontvang een gratis blog (Blogger is een fantastisch), een gratis domeinnaam met gratis webhosting (ik gebruikte om te gebruiken van awardspace), kopen van een domein (godaddy, domainsite) met gratis hosting, of koop een domein en koop afzonderlijke hosting. U kunt ook uw thuiscomputer maken in uw hosting server hebt u de know-how en een statisch IP. (Check mijn andere artikelen voor meer informatie over om het even welk van deze dingen)

2

Zodra aangemeld, boeking inhoud (als je een blog hebt dit is gemakkelijk) begint. Als u een website hebt, moet u voor het uploaden van een pagina met de naam index.html naar de hoofdmap. Als u niet zeker weet Lees hoe dit te doen dan mijn post "Hoe te beginnen een website." In principe moet de pagina HTML-website, die is eigenlijk heel eenvoudig. Als u niet wilt om te leren van HTML, kunt u een eenvoudige sjabloon ophalen van online en boeken met behulp van frontpage of NVU (gratis!).

3

Aanmelden voor adsense. Dit is een google-advertentiesysteem die u toelaat om "verdienen" van uw site. Wanneer iemand op een advertentie op uw pagina klikt, betaalt de adverteerder u een paar centen. Om het weergeven van advertenties op uw webpage, zul je sommige code in uw pagina toevoegen. Voor degenen die niet raken willen dat de meeste toepassingen zoals NVU kan de gebruiker toe te voegen brokken van code in zonder te kijken naar de rest van de HTML-code. Als u blogger gebruikt, is er een gadget die u toelaat om aanmelden voor adsense en toe te voegen aan uw site gemakkelijk.

4

Nu het belangrijkste onderdeel. Post artikelen die betekenis hebben, maar probeer deze woorden met een thema bevatten te maken. AdSense zoekt uw post en maakt advertenties op basis van die, en sommige genres zijn concurrerender zijn dan andere. Als je over de poppen schrijft, zult u een paar cent per klik maken. Als je over acneproducten, advocaten, faillissement schrijft, of verzekering kun je t/m Klik een paar dollars per advertentie!

5

Proberen te maken van de eerste paar zinnen voor elke post of blog gevuld met rijke woorden (geen bedoelde woordspeling). Dit heet Search Engine Optimization (SEO) en zijn er bedrijven gewijd aan enkel dit.

6

Teken uw awesome site up op flog directory en website Directory: sites en wachten voor duizenden koppel in, lees je spullen, en een paar klikken op uw advertenties!

Tips & waarschuwingen

  • Houdt uw inhoud terwijl het optimaliseren van het echte.
  • Voeg geen andere advertentie vormen met adsense, als beide programma's zal waarschijnlijk ban u.