How to Make Money met een gratis Blog of Website

How to Make Money met een gratis Blog of Website


Als je hoe het gebruik van een computer te navigeren het Internet weet, kunt u een eenvoudige website of blog die een zoekmachine bevat samenstellen. Een zoekmachine is een nuttig hulpmiddel voor elke website, omdat het mogelijk bezoekers maakt zoeken naar informatie binnen de site. Bovendien, zal met behulp van een gratis website builder ervoor zorgen dat uw werf niet alleen gratis is, maar kan ook helpen u een beetje geld, ook.

Instructies

1

Het bouwen van uw website of blog. Hoofd aan een gratis CMS (Content Management systeem) zoals Wordpress (wordpress.com) of voor een meer eenvoudige site of "blog", probeer Google blogger. Blogger is een gratis website en blog builder aangedreven door Google, dat u helpen kan bij het maken van een snelle en eenvoudige site die maximaal 10 pagina's van inhoud. Andere populaire CMS-sites bevatten Joomla (Dutch) en SilverStripe (SilverStripe.org). Dit artikel zal zich richten op het succesvol implementeren met behulp van Google Blooger samen met een zoekmachine van Google Adsense te proberen en u helpen een beetje extra inkomen te genereren.

2

Kies "Maken een Blog" Zodra u bij Blogger.com aangekomen bent. Geef uw e-mailadres en wachtwoorden die u voor je nieuwe account gebruiken zal. Voer in andere informatie wanneer u wordt gevraagd, zoals uw weergavenaam (de naam die u gebruikt voor het ondertekenen van uw blog posten).

3

Kies een domeinnaam. Voer in het vak "Blog titel" de naam die u uw site wilt te worden genoemd. Let erop dat omdat Blogger vrij is, welke naam u zal kiest worden gevolgd door. blogspot.nl. Bijvoorbeeld, als u de naam van uw website Dancingpuppies.com, zullen het URL-adres www.dancingpuppies.blogspot.com. Later kunt u de domeinnaam van uw registreren met Google voor $10 .blogspot uit de URL verwijderen.

4

Kies een sjabloon voor uw blog in de lijst geboden door Blogger. Dit bespaart u van urenlang invoegen van HTML-codes zodat uw website dat "professionele" look en feel.

5

Ingang van welke inhoud en foto's die u kiest op de de pagina. Of het nu poëzie, nieuwsartikelen of product reclame, bent u klaar voor het invoegen van inhoud in uw website. Nadat u de gewenste informatie hebt ingevoerd, selecteert u "Publiceren Post" en "Bekijk Blog" weer te geven van de eerste post van uw website.

6

Het implementeren van een zoekvak voor zoekmachine naar uw site. Wenk opwaarts voor Google AdSense door naar www.google.com/adsense te gaan. Wanneer ertoe aangezet, ga uw website informatie zoals de domeinnaam, uw naam en adres--deze informatie nodig is zodat u geld verdienen kunt wanneer mensen de zoekmachine op uw site gebruiken.

7

Terug naar uw website en op de rechter bovenhoek, selecteer "MijnAccount" en klik op "AdSense." Selecteer vervolgens het tabblad gemarkeerd "AdSense Setup".

8

Selecteer de "look and feel" gewenste hulpprogramma uw zoekbalk te belichamen. Er zullen drie opties--wit, grijs of zwart. Kies welk één beste vult de sjabloon van uw site. Een HTMLcode wordt gegenereerd en die code zal de zoekbalk voor gereedschap maken.

9

Kopieer en plak de code waar u naar wilt je uw site. Om dit te doen, ga naar de introductiepagina van uw Blogger, kies "Aanpassen" selecteert u "Een Gadget toevoegen" aan de boven- of rechterkant van uw pagina. Invoegen van de zoekbalk hulpprogramma HTML-code in het vak en klik op "Opslaan". De meeste om bezoekers te trekken, plaatst u de code in de buurt van de bovenkant van uw pagina, waar kijkers hebben meer kans om te zien en gebruiken. Bezoekers zullen kunnen gebruiken van uw eigen, unieke zoekmachine zonder te hoeven verlaten van uw website of blog.

10

Leun achterover, en beginnen met het maken van geld. Everytime iemand maakt gebruik van de hulpmiddelstaaf seach, Google AdSense betaalt u een kleine hoeveelheid. Zodra uw saldo met Google AdSense $100 bereikt is, zal u worden gemaild een selectievakje. Zorg ervoor dat uw vrienden, familie en collega's vertellen over uw blog in oder te ontvangen de meeste hits.

Tips & waarschuwingen

  • Om te ontvangen geld van Google Adsense, moet u een geverifieerde PayPal-rekening.