How to Make Money met Adsense

Hebt u een interesse of hobby die u willen zou beginnen met een blog of site over, zou je kunnen maken geld zo snel als vandaag. Adsense maakt het gemakkelijk voor iedereen om te beginnen met het verdienen van geld met hun site of blog. Het plaatsen van Adsense advertenties op uw site of blog zal u geld verdienen wanneer de bezoekers klikken op advertenties. Het is een pijnloze manier om een winst te maken!

Instructies

1

Bezoek van Google Adsense-pagina en meld u aan voor een gratis account.

2

Maak een website of een blog over een onderwerp dat u schrijven willen zou over.

3

Originele inhoud op het onderwerp van uw keuze maken. Bijvoorbeeld als u een site of blog over golf, houd uw artikelen relevant. Deze inhoud zal aantrekken van bezoekers en verkeer en uiteindelijk u geld verdienen wanneer de bezoekers klikken op de Adsense-advertenties.

4

Plaats de Adsense-code in uw website langs de linkerkant van de pagina verticaal. Dit werkt het beste als mensen links naar rechts gelezen. Je kunt ook de Adsense in uw inhoud in een horizontale rij boven de pagina en tussen inhoud verwerken.

5

Post uw blog of website op social networking sites om verkeer te krijgen. Zorg ervoor om deze te plaatsen in een geschikte categorie.

6

Uw site of blog op een ping-service de opdracht ping. Ook moet u ping-bewerking uitvoeren telkens wanneer die u nieuwe inhoud toevoegt. Pingen is een manier om te laten weten wanneer u hebben verse nieuwe inhoud toegevoegd sites. Dit zal ook helpen om het verkeer naar uw site.

7

Korte artikelen over uw site of blog onderwerp aan artikel directories in te dienen. Plaats een link naar uw blog of site in uw artikel. Dit zal helpen u meer verkeer te krijgen.

Tips & waarschuwingen

  • Goede inhoud maken, en u zult beginnen te zien van Adsense voor u werken.
  • Klik niet op uw eigen advertenties, of je kunt verliezen uw account... en uw kans op winst. Laat anderen doen het klikken.