How to Make miniaturen van foto's voor een Website

How to Make miniaturen van foto's voor een Website


How to Make miniaturen van foto's voor een Website. Het is niet dat moeilijk om te maken van de grootte van miniatuur afbeeldingen met behulp van uw afbeelding bewerkingsprogramma zoals Adobe Photoshop of GIMP. Echter, moet u elke afbeelding afzonderlijk openen, open de schalen menu, selecteer de parameters en de geschaalde afbeelding opslaan. Dit is makkelijk als u één miniatuur te maken hebben, maar wat als je hebt te maken van 100 voor uw website? NerdLib (nerdlib.com) biedt een aantal gratis softwaretools die u helpen bouwen verkeer naar uw website. Een van hen is de MT Thumbnail Generator, die kunt u een aantal afbeeldingen selecteren en genereert alle de thumbnail beelden direct (zie link hieronder).

Instructies

1

Open de MT Thumbnail Generator. Selecteer de grootte van de miniatuur in pixels die zijn gebaseerd op het ontwerp van uw web-pagina. U kunt ook een naam moet worden toegevoegd aan de bestandsnaam. De standaardwaarde is duim, maar u kunt een willekeurige naam. De miniatuur wordt gemaakt in de map van de originelen en de naam toevoegen zorgt ervoor dat u onderscheid maken tussen de volledige grootte en de miniatuurafbeelding.

2

Wanneer u voor afbeeldingen bladert, gebruik de controleknop samen met de muis en klik om meerdere bestanden te selecteren. Wanneer u uw selecties hebt gemaakt, klikt u op openen.

3

U ziet alle van de bestanden die u hebt geselecteerd in het venster van de Schepper. Bevestig de grootte en naam toevoegen en klik op genereren als u wilt maken van de miniaturen.

4

De software zal een bericht weergeven als generatie voltooid is. Het bericht zal u eraan herinneren waar de gegenereerde bestanden zijn in het geval je vergeten bent.

5

Merk op de foto is gegenereerd zoals ligt naast het origineel met "-duim" als onderdeel van de naam van de afbeelding. De generatie van de duimen duurt slechts seconden.

Tips & waarschuwingen

  • Werken met de meeste afbeeldingsformaten waaronder RAW, TIFF en NEF
  • Zorg ervoor dat u de naam van een toevoegquery gebruiken zodat u gemakkelijk het verschil tussen het origineel en de foto kunt zien.
  • Gebruik de standaardgrootte als u niet zeker bent welke grootte foto om op te geven.