How to Make mijn hoofd kleiner op IMVU

Expresberichten is een populaire vorm van entertainment op het Internet sinds de jaren 1990. Terwijl de meeste programma's voor expresberichten zijn voornamelijk op tekst gebaseerde, is Instant Messaging Virtual Universe (IMVU) een nieuw soort programma voor expresberichten dat brengt online chatten in een virtuele wereld waarin elke persoon wordt vertegenwoordigd door een driedimensionale tekenfilm avatar. Als u IMVU gebruikt, misschien u opgevallen dat de hoofden van een aantal van de avatars onevenredig groot zijn. IMVU bevat een ingebouwde winkel die u gebruiken kunt voor het aanpassen van het uiterlijk van je avatar. Gelukkig, als je niet je hoofd standaard, u kunt kopen een nieuwe om deze te wijzigen.

Instructies

1

De clientsoftware IMVU starten door te dubbelklikken op de snelkoppeling op het bureaublad "IMVU" of toegang tot het programma via het menu "Start" gevolgd door "Programma's." Log in op uw account. Klik op de "Home"-tab in de linkerbovenhoek van het venster.

2

Klik op de knop "Shop" Voer de winkel.

3

Klik op het drop-down menu naast "Alleen weergeven" en selecteer "Heads."

4

Klik op de kop die u wilt gebruiken. De winkel heeft honderden avatar hoofden om uit te kiezen, maar u kunt de zoekopdracht beperken door te typen van een zoekterm zoals "anime" of "knap", in het vak boven aan het venster.

5

Klik op de knop "Try", dat zich onder de afbeelding van het hoofd bevindt, om te zien hoe het nieuwe hoofd eruit zal zien op uw avatar IMVU.

6

Klik op de "Buy" knop onder de foto van het hoofd naar het hoofd met behulp van uw IMVU credits kopen, en klik vervolgens op het tabblad "Start" om terug te keren naar het hoofdmenu.

7

Klik op de knop "Dress Up". Dit brengt u naar het scherm aanpassen voor uw avatar IMVU. De onderkant van het scherm verschijnen de pictogrammen voor elk van de aanpassingsopties beschikbaar. Moet u een pictogram voor het nieuwe kleiner hoofd die u hebt gekocht.

8

Beweeg de muisaanwijzer over het pictogram van het hoofd, en klik vervolgens op de knop 'Toevoegen'. Het hoofd verschijnt onmiddellijk op uw avatar. Als u tevreden met de wijzigingen bent, klikt u op het tabblad "Start" om terug te keren naar het hoofdmenu. Als u niet bent, klikt u op de knop "Add" op een ander hoofd pictogram.