How to Make mijn Computer-Speel Online Games sneller

How to Make mijn Computer-Speel Online Games sneller


Games op de computer is een serieuze hobby en big business voor veel mensen. Veel computergames zijn nu gericht zo uitsluitend online of gedeeltelijk online met behulp van een ingebouwde online tool om multi-spelerspelen via het Internet. Het niveau van graphics, snelheid en de complexiteit waarmee veel spellen worden nu afgespeeld vereist een heleboel hardware en bandbreedte, slechts eenmaal fantaseerde over door gamers.

Instructies

1

Meer RAM toe te voegen. Om te kunnen elk spel om goed te spelen, maar vooral online, moet u een heleboel RAM. Handleiding van uw computer moet een lijst van wat voor soort RAM, hoeveel je hebt en de limiet van RAM-geheugen uw computer kan houden. Koop zo veel RAM aangezien uw computer zal houden. Hoe sneller het RAM type kunt u het beter. Open de behuizing van de computer door het verwijderen van de zijdeur met een Philips-hoofd schroevendraaier. Toevoegen of schakelen tussen de RAM-modules in de RAM-sleuven op uw computer. Op laptops is er een klein vierkant plastic klepje aan de onderzijde die door één of twee zeer kleine Philips-head schroeven unscrewing is verwijderd. Verwijder deze cover voor toegang tot en bijwerken van de RAM.

2

Upgrade uitvoeren voor uw videokaart. De meeste spellen, zelfs online games zijn zeer grafisch intensieve. Nieuwere videokaarten hebben veel meer geheugen ingebouwd in hen dan hun oudere collega's. Gebruik van de computer handleiding om erachter te komen wat voor soort kaartsleuven uw computer heeft en gebruikt voor video. Aankoop van een videokaart die past bij uw computer en heeft zo veel geheugen aan boord als je kunt krijgen. Schroef de oude videokaart van binnenuit achterkant van de behuizing van uw computer en schuif het uit. Plaats de nieuwe videokaart en schroef het in. Sluit de computer en herstart. Het besturingssysteem vraagt naar de video roos wagenmenner. Plaats de driver-CD en bladert u naar de CD naar de stuurprogramma's.

3

Upgrade uw Internet-provider. Voor het verhogen van uw tempo iets online, is het essentieel dat een snelle internetverbinding. Je moet een soort van breedband verbinding te hebben enige kans op bijna elke online spelen. DSL-, kabel- en andere breedband providers hebben verscheidene verschillende diensten die basic, intermediate en zeer snelle verbindingssnelheden kunnen bieden.