How to Make Link pictogrammen

How to Make Link pictogrammen


Een hyperlink is een stuk van tekst of een afbeelding die is verbonden met een ander document of website wanneer erop wordt geklikt. Koppelingen maken surfen op het Internet sneller en handiger. Zonder hen moesten gebruikers typt in het webadres van elke pagina die ze wilden om te bekijken. Terwijl tekst gebaseerde links meer gemeenschappelijk zijn, kunt met behulp van een afbeelding als een link verbeteren van de gebruikerservaring en toevoegen aan de visuele esthetiek van uw site.

Instructies

1

Verkrijgen van het webadres van de afbeelding die u wilt gebruiken. Het ziet er ongeveer als volgt:

http://www.yourwebsite.com/graphics/graphics.jpg

2

Noteer het webadres van de afbeelding precies zoals deze op uw scherm verschijnt. Als u wilt om ervoor te zorgen dat geen fouten bevat, kopieer en plak het adres in een teksteditor.

3

Bevestigen het webadres van de website of het document die u een koppeling zal worden. Bezoek de website om ervoor te zorgen is een actieve, werken pagina. Kopieer en plak deze link in uw tekst-editor. Voor illustratieve doeleinden, zullen we dit gebruiken:

http://www.yourwebsite.com/reallycoolstuff.html

4

Plak in uw tekst-editor, deze basic-code: < een href = "WEBSITE_GOES_HERE" >< img-tag door het vervangen van de tekst van de WEBSITE_GOES_HERE. Plak van uw afbeelding webadres, ter vervanging van IMAGE_ADDRESS_HERE.

6

Uw afgewerkte code moet er zo uitzien:

< een href = "& lt; img" > http://www.yourwebsite.com/reallycoolstuff.html "> & lt; img src =" http://www.yourwebsite.com/graphics/graphics.jpg ">< /a >