How to Make Graffiti-Letters op een Website

How to Make Graffiti-Letters op een Website


Als u houdt van graffiti belettering maar niet het gevoel van kunstzinnige genoeg om te creëren van je eigen, hebt u de optie voor het maken van de graffiti-letters op een website. De site kunt u uw eigen zinnen of brieven maken in verschillende graffiti lettertypen en hebben de mogelijkheid om het op uw computer opslaan, afdrukken en in sommige gevallen zelfs stuur hem naar uw vrienden. Deze websites zijn grote schaal beschikbaar en gemakkelijk te gebruiken.

Instructies

1

Open uw browser en zoek naar een website die u kunt maken van graffiti brieven en zinnen kostenloos. Voorbeelden van dergelijke sites zijn Graffiti Schepper en Atom Smasher (zie verwijzingen); je kunt anderen vinden met behulp van een online zoekmachine.

2

Voer de letters/zin die u zou willen in een graffiti lettertype in het vak ter beschikking worden gesteld op het scherm. Afhankelijk van welke site u gebruikt, kunt u soms kiezen uit een brede waaier van graffiti gestileerde lettertypen.

3

Klik op de "Enter" om te converteren van uw voorkeur brieven/zinnen naar graffiti. De afbeelding wordt weergegeven op het scherm; u zal zitten kundig voor uw brieven afdrukken of u kunt opslaan of verzenden ze.