How to Make Glitter tekst voor MySpace

How to Make Glitter tekst voor MySpace


MySpace kan de leden hun profiel pagina's om te reflecteren op hun huidige stemmingen, persoonlijkheden en belangen op eenvoudige wijze aanpassen. Eén van de manieren waarop die zij dit doen is met glitter tekst - een creatieve manier om uw naam of andere korte formuleringen nemen op een computer-geanimeerde fonkeling. Glitter tekst is gratis en eenvoudig. Het kan worden gedaan in minuten met behulp van een van de vele tekstgenerators instellen om te maken van code voor MySpace-pagina's.

Instructies

How to Make Glitter tekst voor Myspace

1

Schrijven of typen welke tekst u zou willen maken. Dit is meestal de naam van een persoon, een bijzondere datum of de naam van een vriend, vriendin, man, vrouw of kind.

2

Voer de tekst in uw gekozen op een glitter tekstgenerator zoals Dazzle Junction of Glitterfy. Er zijn letterlijk dozens om uit te kiezen. U kunt vinden door te klikken op de glitter tekst op een vriend pagina, of door een gemeenschappelijke zoekmachine eenvoudig te gebruiken.

3

Selecteer uw lettergrootte en de stijl. Meeste generatoren bieden een aantal opties voor het lettertype, samen met de keuze om uw glitter tekst klein of extra groot.

4

Kies uw glitter. Uw opties zullen meestal overvloedig. Op Dazzle Junction vindt u een veelheid van kleuren om uit te kiezen, evenals verschillende combinaties van glitter grootte, het bedrag en de snelheid van de animatie. Glitterfy biedt ook verschillende schitterende animaties binnen uw letters bestaat, zoals zeepbellen, vlinders of sterren.

5

Klik op de knop code generator, en wacht voor de website naar een code voor u produceren. Knip en plak dit in elke sectie onder de instellingen van uw MySpace. De over mij sectie is een populaire keuze, maar u kunt het plaatsen in elke sectie.

Tips & waarschuwingen

  • Vergeet niet dat mensen die een bezoek aan uw pagina willen niet laten verblinden door uw tekst. Kies iets leuk, maar niet te gek en hard op de ogen.
  • Geef nooit uw MySpace-wachtwoord aan een website van derden. In plaats daarvan altijd knippen of kopiëren van de code, en vervolgens inloggen op uw MySpace-account om in de code te plakken.