How to Make GIFs uit FLVs

Terwijl de Adobe Flash video (FLV)-bestandsindeling wijd online wordt ondersteund, kan u nog steeds de voorkeur om een geanimeerde afbeeldingen interchange format (GIF) afbeelding te gebruiken. GIF-bestanden zijn veel kleiner dan FLVs zoals hieronder vallen geen kantelbare de interactieve multimedia of audio dat FLV-bestanden kunnen ook opnemen. Daarom, als u wilt opnemen van een afbeelding voor snelle webinhoud, bijvoorbeeld om te worden benaderd vanuit een slimme telefoon, dan een GIF is een nuttig type converteren naar. U kunt het bestand on line met een free video converter converteren. Dit is niet een gegarandeerde methode en dus als een convertor mislukt, probeert een andere.

Instructies

1

Ga naar Zamzar. Klik op "Kies bestand." Zoek en selecteer uw FLV-bestand. Klik op de "Stap 2" drop-down en selecteer "GIF" uit de lijst. Voer uw e-mailadres in en klik op "Convert".

2

Ga naar Convert.Files. Klik op "Bladeren" en zoek en selecteer uw FLV als er een lokaal bestand, anders Voer de URL in het vak 'Download uit'. Kies "FLV" in de Input lijst en selecteer "GIF" in de lijst uitvoer formaat. Klik op "Convert".

3

Ga naar Free Video to Gif Converter. Klik op "Registreren" en aanmelden voor een account. Inloggen als registratie voltooid is. Klik op "Upload bestand" dan zoek en selecteer het bestand. Klik op "GIF" in de uitvoerlijst. Klik op "Convert" en wacht tot het downloaden te beginnen.