How to Make geluiden op Pivot

De gratis animatieprogramma Pivot maakt stokcijfers die hun ledematen draaien te bewegen. Hoewel het programma een scala aan animatieopties biedt, biedt het geen hulpmiddelen voor het toevoegen van geluid aan uw video's. Als u wijzigen een Pivot-animatie als u wilt opnemen van geluid wilt, exporteert u de animatie als een... GIF-bestand en de invoer in een video-editing programma zoals Windows Movie Maker, iMovie, VideoPad of AvidFreeDV. Meestal... GIF-animaties bestaan uit kleine bestanden niet langer dan 10 seconden.

Instructies

1

Klik op de "Start"-menu, ga naar "Alle programma's" en "Pivot." Druk op de toetsen "Ctrl" en "O" en markeer het bestand dat u wilt wijzigen in het pop-upvenster. Druk op 'OK'.

2

Open het menu "Bestand" en ga naar "Save As". Voer een nieuwe naam in het tekstveld "Bestandsnaam". Klik op het "Type" drop-down menu en ga naar "GIF". Druk op 'OK'.

3

Klik in het menu "Start" en scroll naar "Windows Movie Maker". Als alternatief, open VideoPad, iMovie of AvidFreeDV.

4

Druk op de toetsen "Ctrl" en "O." Markeer uw opgeslagen... Pivot GIF-animatiebestand en druk op 'OK'.

5

Klik in het menu "File" en scroll naar "Importeren." Zoek de geluiden die u wilt toevoegen aan uw animatie en markeer ze. Druk op 'OK'. Als u toevoegen van geluiden die zijn opgeslagen in verschillende mappen van uw computer wilt, voeren de importhandeling eenmaal voor elk geluid.

6

Markeer het eerste geluid dat u wilt toevoegen. Sleep het geluid op de tijdlijn. Schuif het geluid naar het gewenste gebied van de tijdlijn. Druk op de "Play" of "Afspelen" om te testen van de video.

7

Verkorten van het geluid, indien gewenst. Klik op de knop "Bijsnijden" en plaats uw cursor op de tijdlijn. Klik met de linkermuisknop op het geluid op de juiste lengte knippen.

8

Blijven toevoegen en het organiseren van geluiden, zolang u uw animatie hebt voltooid.

9

Klik in het menu "Bestand" en scroll naar "Opslaan". Voer een naam in het venster bestandsnaam en druk op 'OK'. Klik in het menu "Bestand" en scroll naar "Render." Wachten op de video te maken en klik opnieuw op het menu "Bestand". Ga naar "Importeren." Geef de gewenste naam en klik op het "Bestandstype" drop-down menu. Selecteer "GIF" en druk op 'OK'.