How to Make Fairy vleugels in Adobe Photoshop 7

How to Make Fairy vleugels in Adobe Photoshop 7


Adobe Photoshop wordt vaak gebruikt voor het bewerken van afbeeldingen en foto's voor verschillende grafische projecten. Maar het kan ook worden gebruikt om afbeeldingen en andere afbeeldingen te tekenen. Een voorbeeld hiervan zou een decoratieve set van fairy vleugels voor een project zoals een wenskaart of een illustratie toevoegen. U zou kunnen denken dat om realistische fairy vleugels die zou u moeten worden een ervaren grafische kunstenaar, maar Photoshop heeft hulpmiddelen waarmee u snel en eenvoudig.

Instructies

1

Open Photoshop. Selecteer 'File' in het menu en kies "Nieuw." Voer in het dialoogvenster dat verschijnt, de gewenste grootte voor uw fairy vleugels. Zodat de uiteindelijke vleugels kunnen worden gebruikt in andere documenten, de "achtergrond" "Transparant" maken en klik op 'OK'.

2

Ga naar de onderkant van het hulpmiddelen palet en klik op de "voorgrondkleur" veranderen in wat je voor de algemene kleur van uw fairy vleugels wilt. Selecteer vervolgens de "pen".

3

Gebruik het gereedschap om te tekenen in de ruwe vorm van uw vleugels. Klik met de muis om toe te voegen punten. Photoshop zal deze punten verbinden met lijnen bekend als een pad.

4

Selecteer het gereedschap "Ankerpunt omzetten" en gebruik het om te klikken op een van de punten. Gebruik de balken die worden weergegeven aan beide zijden van het punt aan de vorm van de lijnen tussen de punten aanpassen. Herhaal dit voor elk punt aan het produceren van vloeiender ogende vleugels.

5

Ga het "Layers" palet op de rechterbenedenhoek en selecteert u de laag. Op de top van het palet, vermindering van de "dekking" van de laag tot ongeveer 60 procent. Sla uw werk op. Deze schijfkopie kan nu worden gebruikt in uw andere projecten.