How to Make een werkblad voor een bedrijf

How to Make een werkblad voor een bedrijf


Bijhouden is een essentieel onderdeel in het bedrijfsleven. Behoud van nauwkeurige registratie laat u weten hoe goed u doen in verschillende gebieden en helpt u om snel opvragen als de behoefte zich voordoet. Zijn financiële records onder de belangrijkste records die uw bedrijf zal houden. Financiële records voor bedrijven zijn vaak gehandhaafd in de vorm van werkbladen---rasters die informatie in kolommen en rijen schikken. Spreadsheets gebruiken om bij te houden van uw maandelijkse financiële informatie, zodat u kunt voortdurend uw financiële voortgang en informatie snel te vinden bij de voorbereiding van de belasting seizoen.

Instructies

1

Koop spreadsheetprogramma zoals Microsoft Excel of Microsoft Works Spreadsheet. Deze items komen vaak, met de aankoop van een nieuwe computer. Controleer uw programmabestanden om ervoor te zorgen dat een basisversie van spreadsheet-software is niet opgenomen voordat u uw aankoop. Als alternatief kunt u gebruik maken van gratis online werkbladen aangeboden door Openoffice.org.

2

Selecteren of downloaden van een sjabloon voor uw financiële spreadsheet. Kies "Winst-en verliesrekening" of "Business Budget" bij het zoeken naar een sjabloon. Meeste spreadsheet-software wordt geleverd met een bibliotheek van gratis templates. Dit is de snelste manier om een goed functionerende werkblad maken aangezien de formules al opgenomen zijn.

3

Twee kolommen maken op een vel gelinieerd papier. Schrijf een lijst van al uw bedrijfsuitgaven met de handelaar de naam aan de linkerzijde en het aankoopbedrag aan de rechterkant.

4

Elke zakelijke kosten op uw blad invoegen de gelabelde ruimten op het werkblad. Vink elke uitgave die u in uw spreadsheet opgeeft. De sjabloon die u zal omvatten labels voor de meest voorkomende gebieden van bedrijf. Aanpassen van uw etiketten tot gedetailleerde categorieën zoals internetservices, schoonmaak, collectieve giften of aannemer vergoedingen, indien van toepassing. Geef uw zakelijke inkomsten in de aangewezen ruimten.

5

Bekijk uw werkblad nummers tegen werkelijke ontvangsten en bank of credit card verklaringen. Zodra u bevestigt dat alle informatie juist is, sla uw document op de vaste schijf.

Tips & waarschuwingen

  • Als u wil graag mobiele toegang aan uw spreadsheet, kiezen voor een online werkblad in plaats van de traditionele spreadsheet-software.
  • Vermijd het toevoegen of verwijderen van rijen in uw werkblad, als u de formule voor de sjabloon storing kan veroorzaken. In plaats daarvan, wijzigen of informatie over uw spreadsheet condenseren zo nodig.