How to Make een Recovery schijf voor Windows XP back-up

How to Make een Recovery schijf voor Windows XP back-up


U zou kunnen hebben verloren een Windows XP recovery schijf, maar als u een back-up doet, u zult moeten hebben een bij de hand in het geval dat de hele harde schijf is geveegd schoon op de computer. Dit zijn de stappen te nemen om te maken van uw eigen recovery schijf voor Windows XP. Zorg ervoor dat u alles samen hebben verzameld voordat u begint.

Instructies

1

Schrijf het serienummer op de lege schijf zowel de oorspronkelijke Windows XP installatieschijf, met behulp van een permanent marker.

2

Ga naar mijn Computer en kies het station C:\. Zoek en open de map XP; Maak een nieuwe map door met de rechtermuisknop op in het venster en nieuwe map te kiezen. Naam map DRIVERS.

3

Open de nieuwe map DRIVERS en maak nieuwe mappen voor VIDEO waarin u uw beeldschermadapter drivers zal zetten. Zet al uw stuurprogramma's voor netwerkadapters in een nieuwe map op het netwerk, en maak een nieuwe map voor uw modem-stations als u uw modem gebruikt.

4

Ga naar smart-projects.net/isobuster om de IsoBuster programma te trekken van de bootloader bestand vanaf de oorspronkelijke installatieschijf van Windows XP te krijgen. Download en Installeer IsoBuster. Open het en kies vervolgens de letter van het cd-rom-station in de lijst. Selecteer en markeer de Bootable CD-map aan de linkerkant, en sleep vervolgens het bestand BootImage.img naar uw harde schijf door te kopiƫren en plakken in de C-schijf.

5

Plaats de lege CD in uw CD-R of CD-RW-station. Open het station C:, slepen en neerzetten van de map XP in het cd-rom-station.

6

Het BootImage.img bestand wanneer daarom wordt gevraagd door de CD met het schrijven van softwareprogramma gebruiken. Wanneer het proces voltooid is, zal de schijf wordt uitgeworpen. Wanneer u Windows XP opnieuw op uw computer installeert moet u het serienummer.

Tips & waarschuwingen

  • Als u hoeft niet de oorspronkelijke installatieschijf die bij uw computer is geleverd, maar u het serienummer hebt, kunt u de fabrikant van uw computer of het bedrijf die verkocht het aan u om te vragen een ander exemplaar bellen. U moet kundig te halen men kosteloos aangezien u reeds betaald voor een origineel exemplaar van Windows XP wanneer u de computer kocht.
  • Het serienummer van Windows zal worden gevestigd op de Microsoft-sticker op uw computer. Als uw exemplaar van Windows is geregistreerd bij Microsoft, kan u het ook krijgen van het bedrijf.