How to Make een Plug-in voor Cinema seriële

A "plug-in" is een extra add-on voor een bepaald programma. U kunt een plug-in werk voor een bepaalde film programma door het toevoegen van het serienummer dat u ontvangt van de site aan het product om te registreren en het officiële maken. Cinema plug-ins kunt hebben verschillende toepassingen. Bijvoorbeeld, kunnen zij het vermogen van de film van een draagbaar media apparaat uitbreiden.

Instructies

1

Navigeer naar Alibaba (zie bronnen). Klik om te kopen de plug-in voor de Archos apparaat dat haar cinema-vermogens breidt. Dit maakt de seriële unlock code in e-mail naar je toe komen.

2

Bezoek Cinema 4D Plugins (zie bronnen). Voer de plug-in die u in het zoekvak zoekt. Druk op "Return" op uw toetsenbord. Klik op de invoegtoepassing die u wilt maken van de bioscoop plug-in seriële beschikbaar is op uw computer.

3

Open uw browser aan Archos Plugin (zie bronnen). Klik op "Add to Cart" voor de bijzondere film plug-in dat u voor uw apparaat zoals Archos of Android wilt. Geef uw factuurgegevens ter voltooiing van het proces en maken de bioscoop plug-in dat u nodig beschikbaar voor uw apparaat.