How to Make een pictogram voor de adresbalk wanneer uw Web-pagina wordt weergegeven

How to Make een pictogram voor de adresbalk wanneer uw Web-pagina wordt weergegeven


De kleine pictogrammen die worden weergegeven in de adresbalk van de webbrowser worden genoemd "favicons." Deze pictogrammen zijn kleine, 16 x 16 pixels beelden die in de hoofdmap van de web-pagina worden geplaatst. Een favicon is gemaakt met behulp van grafische software, zoals Adobe Photoshop. De meeste grafische programma's moeten een invoegtoepassing voor het exporteren van een afbeelding als een favicon. De afbeelding moet worden opgeslagen als "favicon.ico" en geĆ¼pload naar de hoofdmap van de webpagina. Een webbrowser automatisch herkent het afbeeldingsbestand en deze toevoegt aan de adresbalk wanneer de gebruiker de website leest. Het is ook toegevoegd naar een bladwijzer als de gebruiker deze methode slaat de URL later lezen.

Instructies

1

Open uw grafische software. Het grafische programma u moet zitten kundig voor een bestand opslaan als een ico-bestand typen. De koppeling van middelen biedt een gratis plug-in voor Adobe Photoshop. Nadat de grafische software is geladen, open de afbeelding die u wilt gebruiken als de favicon.

2

De beeldgrootte verminderen tot 16 pixels breed en 16 pixels voor de hoogte. Beelden die te veel detail hebben kijken niet aantrekkelijk op zulk een kleine grootte. Als u de details van de afbeelding niet kan onderscheiden, is het beter om te kiezen een andere favicon.

3

Exporteren en sla het bestand op als een ico-bestand typen. Zorgen dat u het bestand opslaan als "favicon.ico." Als bestand deze naam niet is opgegeven, zal de favicon niet weergegeven in de webbrowser van de gebruiker. Als u wilt de afbeelding exporteren als een favicon, hebben de meeste softwaretoepassingen het proces in het dialoogvenster "Opslaan als" venster. Andere software Hiermee exporteert u de afbeelding door te klikken op "bestand" dan "Exporteren" van de hoofdwerkbalk.

4

Upload het bestand naar de hoofdmap van het domein van uw website. De manier waarop u het bestand uploaden is afhankelijk van uw webhost provider. De meeste ontvangende providers hebben een online interface waar u het bestand van de online applicatie kunt uploaden.

5

Open een webbrowser en ga naar de startpagina van uw website. Zodra u de pagina openen, de browser het bestand favicon.ico gedownload en weergegeven in de adresbalk. Bookmark de pagina en het pictogram wordt weergegeven in de bladwijzerkoppeling.