How to Make een opstart-CD voor vooraf geïnstalleerde Windows XP

Omdat zoveel computers voorzien van Windows XP vooraf is geïnstalleerd en geen cd of DVD operating system omvatten, is het een goed idee om je eigen te maken. Computers soms krijgen glitches of worden aangevallen door een willekeurig aantal virus, malware en spyware toepassingen, maken een manier om te herstellen van de computer een noodzaak. Wanneer u een computer zonder een Herstelschijf koopt, is het slim om te creëren een opstart-CD voordat u iets anders doet. Gelukkig is dit een eenvoudig proces dat zelfs een beginner kan voltooien.

Instructies

1

Klik op "Start," "Alle programma's," "Accessoires," "System tools" en vervolgens op "Back-up." Hiermee opent u een wizard Microsoft-programma te beginnen met het maken van een opstart-CD.

2

Plaats een lege CD in uw CD wanneer de wizard vraagt u om te rijden en verifiëren dat u wenst te maken van de schoen Compact disk. Klik op "Ja" en de boot die cd zal worden gemaakt. Afhankelijk van de configuratie van uw computer, moet u wellicht meer dan één lege schijf.

3

Label de schijf na de oprichting van de schoen Compact disk. In het geval dat u meer dan één lege CD nodig, worden bepaalde naar nummer ze in de volgorde waarin ze werden gemaakt. U moet ze in deze volgorde een Systeemherstel te gebruiken. De schijf of schijven op een veilige locatie voor mogelijk toekomstig gebruik opslaan.