How to Make een Flip boek voor uw Website

Een flip boek is een flash-gebaseerde e-boek waarmee de bezoekers van uw website om te zetten van de pagina's op het scherm, vergelijkbaar met de opheffing van de pagina's van een werkelijke gedrukte boek. Het is een handige manier om catalogi en on line boeken, en praktische als u niet dat de gebruiker de inhoud mee te nemen wilt, zoals het geval met een fundamentele PDF-bestand weer te geven. U moet speciale conversiesoftware zodat een tik boek.

Instructies

1

Kies een flip boek softwareprogramma. Er zijn versies voor zowel online als offline. Populaire opties met inbegrip van Flip.com-pagina en FlipCity.com. De software downloaden naar uw computer (off line versies) of het laden in uw browser (on line versies).

2

Uw boek document voorbereiden en het omzetten in PDF-formaat. U kunt CreatePDF.adobe.com, Adobe Acrobat of een vergelijkbaar programma voor het maken van PDF. Als u uw aanklikbare links om te verschijnen in het wegknippen boek wilt, gebruik Acrobat veilig te zijn.

3

Upload uw PDF-bestand naar de software en klik op de optie "Convert" of soortgelijk. Het programma zal elk PDF-bestand opslaan als een bestand SWF (Flash) en hen te combineren in een HTML-document.

4

Het laden van het HTML-document in uw browser om te testen de klep boek.

5

Het HTML-document en alle bijbehorende mappen die het softwareprogramma op uw computer stortingen uploaden naar uw webserver. Vervolgens kunt u eenvoudig koppelen aan de HTML-pagina op uw website zodat bezoekers de klep boek kunnen bekijken.