How to Make een Fashion Website voor Kids GratisAls u op mode gedijen, goed hebben betrekking op kinderen en basisbeginselen van het Web, het creëren van een mode-website voor kinderen een artistieke stopcontact samen met overblijvend inkomen te kan bepalen. Idealiter, moet u beschikken over een extreme passie voor fashion samen met een talent voor pagina-indeling en ontwerp. Vertrouwdheid met kids' marketing helpt.

Instructies

1

Miniclub bezoeken. Check voor kleuren, fonts en lay-outs. Kijk voor de overheersende tendensen. Bekende sites weergeven zoals Barbie en Disney, samen met de kleinere sites die je vinden via googlen termen zoals "kids' fashion." Inhoud van de studie. Vraag om feedback van kinderen. Wat vind ze best leuk? Wat meest een beroep op hen?

2

Zoek een naam die het idee van zowel mode en kinderen vervoert. Eenvoudige, korte namen zijn waarschijnlijker is te vinden op het Internet. Gemakkelijk gespelde namen voorkomen dat verwarring ontstaat. Memorabele namen zijn ideaal.

3

Selecteer een domeinhost. Dit doen door te zoeken op de term "domeinhost." Klik op koppelingen. Selecteer een host op basis van reputatie, prijs, gemak van uploaden site, taksen en eventuele andere relevante criteria.

4

Indien beschikbaar, rechten aan uw domeinnaam te kopen met uw domeinhost. Als er geen upgradepack beschikbaar is, vinden een plaatsvervanger. Dot com verwijst naar commerciële sites, dot edu aanwijst educatieve sites, dot org wordt gebruikt in de non-profitorganisatie Gemeenschap en stip gov sites zijn gereserveerd voor overheidsinstellingen.

5

Monteren van inhoud inclusief foto's. Houd in gedachten wat relevant is voor kinderen. Volg de aanwijzingen van uw server voor het uploaden van uw nieuwe site.

Tips & waarschuwingen

  • Hoe eenvoudiger uw site, hoe makkelijker het is om te navigeren.
  • Woorden in uw inhoud die populair zijn bij uw markt omvatten.
  • Neem een klasse van de SEO ("Search Engine Optimization") om te leren hoe om kijkers naar de site.
  • Kleurrijke afbeeldingen toevoegen effect.
  • Adverteerders toevoegen banners op basis van hits. Om op uw inkomen van adverteerders, verkeer naar uw site.