How to Make een diagonale hoek Banner voor een webpagina

Photoshop is een geweldig hulpmiddel voor het maken van een diagonale hoek banner gemakkelijk op uw web-pagina. Een zeer belangrijk bericht aan uw lezers weergeven of een afbeelding tonen die relevant zijn voor uw website. De grootte van de diagonale hoek banner afbeelding past op elke grootte webpagina bijwerken Er zijn vele opties om uit te kiezen zoals lettertype, kleur, stijl en positie.

Instructies

1

Download Photoshop van de Adobe web-pagina en open een nieuwe toepassing (zie bronnen hieronder). Maak een "nieuw bestand" en selecteer de pagina pixelgrootte.

2

Selecteer de 4 lagen plus de achtergrond voor uw webpagina. Naam de lagen schaduw, hoogtepunt, strip en tekst.

3

Kies het pictogram voor de "Strip"-functie van uw hulpmiddelstaaf en selecteer het gereedschap lasso. Klik op de bovenkant verlaten van uw pagina en sleep de muis diagonaal naar de linkerkant van de pagina. Maak een andere parallel met de eerste.

4

Sleep de strip waar u wilt plaatsen van de hoek van de webpagina. Duren voordat de hele hoek of gewoon gebruik maken van een deel om een strook van tekst weer te geven.

5

Geef de opties voor het uiterlijk van een hoek.

6

Klik op het pictogram voor de functie "Tekst". Tweevoudig tikken voort naar de strip en voer uw tekst. Wijzig de tekst op elke manier die je met de opties op de werkbalk "Tekst wilt".

7

Breng de wijzigingen aan en voeg ze toe aan uw Photoshop web-pagina of andere webpagina's.