How to Make een Blinkie voor LiveJournalBlinkies zijn kleurrijke tekst en symbolen. Blinkies genoemd vanwege hun knipperende of knipperende animatie, worden ze gebruikt als handtekeningen of tag lijnen op messageboards. Blinkies worden ook gebruikt op LiveJournal om kleur en persoonlijkheid naar elk dagboek. U kunt uw eigen blinkie te gebruiken op uw LiveJournal profiel met behulp van een eenvoudige graphics en animatie programma. U kunt ook downloaden van blinkies voor uw LiveJournal account of gebruik van een website waarmee u kunt uw blinkie aanpassen.

Instructies

Maak uw Blinkie

1

Open Microsoft Paint op uw computer. Klik op de "A" tekstgereedschap uit de gereedschapskist aan de linkerkant van uw scherm. Een tekstvak tekenen op het lege verf-document. Kies het lettertype dat u wilt gebruiken met uw blinkie en typ uw tekst, het verlaten van een spatie tussen elke letter. U kunt uw blinkie zeggen wat je wilt maken.

2

Klik op het vergrootglaspictogram in de werkset van Paint. Dit is uw zoomgereedschap. Plaats het vergrootglas over de tekst en zoom in totdat het is groot genoeg voor u gaat werken.

3

Selecteer het rechthoekgereedschap in de werkset. Het tekenen van rechthoeken rond elke letter. Gebruik het gereedschap selectie, een doos met pauzes in de lijnen, te verplaatsen van de letters in lijn, indien nodig. Elke letter te selecteren en sleept u naar de gewenste locatie.

4

Vul elke letter met de kleur van uw keuze. Kies de verf emmer-pictogram in de gereedschapskist. Selecteer de kleur die u aan de onderkant van uw document wilt. Klik op elke brievenbus te vullen met kleur. Sla het bestand wanneer u klaar bent.

5

Kies een andere kleur die u uw blinkie wilt te veranderen in. Met behulp van de paint bucket tool, wijzigen de kleur voor de eerste letter. Ga naar "File" en "Save as" en sla het document als een andere naam. Het is handig om de nummer 1 plaatsen na de naam van het document.

6

Herhaal de vorige stap voor elke afzonderlijke letter totdat alle letters nu in de nieuwe kleur zijn. Zorg ervoor dat elk document onder een andere naam opslaan.

7

Open een animatieprogramma, zoals unFREEz of GiFFY. Hebt u niet een van deze programma's, zijn ze gratis te downloaden. Uw documenten orde op zaken stellen in het dialoogvenster dat wordt geopend in het programma. Verhoog de "Frame Delay" tot en met 10. Klik op "Make Animated GIF." Sla uw nieuwe blinkie.

Uploaden Blinkie Live Journal

8

Meld u aan bij uw account voor Live Journal. Selecteer onder "Journal," "Een Post."

9

Selecteer het pictogram van een berg aan het invoegen van een afbeelding op uw dagboek. Kies het tabblad "Uploaden" en selecteer "Afbeelding uit bestand."

10

Klik op "Bladeren". Uw documenten doorzoeken totdat u de blinkie die u gemaakt hebt gevonden. Klik op 'Openen'.

11

Kies "Upload" Zodra u uw image hebt geselecteerd. Pas de hoogte en breedte van uw blinkie totdat het is de manier u wilt om te kijken. Selecteer "OK." Uw blinkie voortaan op uw logboekitem.