How to Make CD en DVD etiketten met behulp van Microsoft Publisher

Computergebruikers van diskettes hebben afgekeerd en gegaan voor het gebruik van CD's en DVD's voor gegevensopslag. Deze bevatten veel meer gegevens op elke schijf. Microsoft Publisher bevat een sjabloon dat duidelijk en eenvoudig labels voor al die onbekende schijven maken kan rond leggend. Lees verder voor meer informatie.

Instructies

1

Start Microsoft Publisher via de "Start"-menu, of vanaf het bureaublad en maak een nieuw bestand. Scroll naar beneden onder het taakvenster en klikt u op de pijl-rechts naast publicaties om af te drukken. Een lijst met opties wordt weergegeven onder en u zult moeten selecteren Label.

2

Lees onderaan de lijst totdat u ziet 'CD DVD Labels' en selecteert u deze door erop te klikken. De rechterkant van het venster worden verschillende soorten labels voor zowel de CD of DVD zelf en het geval van de schijf weergegeven. Maak uw keuze van een vooraf gemaakte sjabloon dat u kunt bewerken of opnieuw met een lege label beginnen. De marges zijn al geschetst voor beide keuzes.

3

Beschrijvende tekst toevoegen aan het label van de CD of DVD en de zaak. Klik op "Insert" en "Tekstvak" menu aan de bovenkant van de pagina.

4

Het label project opslaan. Klik op "Bestand", "Save As" en de naam van het project in het vak Bestandsnaam en "Save".

5

Het afdrukken van het project met behulp van het type label dat werd voorgesteld voor gebruik. Labels die voor de hoes van de CD en DVD zijn kunnen mooi worden afgedrukt op karton aangezien zij niet hoeft plakkerig om terug te zijn.

Tips & waarschuwingen

  • Uitgever heeft de bestandsextensie van .pub en de standaardmap die is bespaart aan is mijn documenten.