How to Make Cartoons op Windows Movie Maker

How to Make Cartoons op Windows Movie Maker


Windows Movie Maker is een creatie van video- en bewerkingssoftware die beschikbaar zijn met het Windows-besturingssysteem. Foto's, tekeningen en video kunnen worden geïmporteerd in Movie Maker om de visuals, terwijl muziek en verhalen kunnen worden ingevoerd om te maken van de audio. Movie Maker is een gebruiksvriendelijke tool gebruikt voor het maken van films, muziek video's of zelfs tekenfilms. Leer hoe te maken van een cartoon met Windows Movie Maker.

Instructies

1

Windows Movie Maker opent en importeert u de tekeningen door te gaan naar de "Import", "Foto's."

2

Navigeer naar de locatie van de tekeningen. Meerdere foto's tegelijk te importeren, druk op de toets "Ctrl" en selecteer elke tekening. Klik op "Importeren."

3

Klik op de tekening en sleep deze naar het gedeelte 'Video' van de tijdlijn.

4

Klik op de tekening in de tijdlijn.

5

Plaats de cursor aan de rechterkant van de tekening in de tijdlijn totdat de cursor verandert in een rode pijl met twee punten.

6

Sleep de cursor naar links totdat de duur van de tekening 1 seconde is of minder. Druk op de "plus" en "min" toetsen om te zoomen in en uit de tijdlijn. Als de clip is ingekort, verschijnt een venster waarin de tijdsduur van de clip.

7

Sleep, drop en trim de duur van elke clip totdat het videogedeelte voltooid is. In de rechterbenedenhoek van de Preview is scherm een andere tijdlijn. Dit is de tijdlijn voor de Preview-scherm. Het kan lezen: "0:00:00.00/0:00:00.00." Het eerste deel van de tijdlijn is de verstreken tijd van de clip. Het tweede deel van de tijdlijn is de gehele cartoon duur (bijvoorbeeld twee clips van 5 seconden elke totale 10 seconden).

8

Ga naar de "Import", "Audio of muziek." Navigeer naar de locatie van de audio. Selecteer de audiotrack importeren; Klik vervolgens op "Importeren." Als u meer dan één audiospoor, houdt de "Ctrl"-toets terwijl het selecteren van elke audiotrack; Klik vervolgens op "Importeren."

9

Selecteer de audio track te gebruiken en sleept u deze naar het "Audio-/ muziekspoor" gedeelte van de tijdlijn.

10

Ga naar 'Bestand' "Film publiceren" om de film te maken. Beslissen waar de cartoon wordt gespeeld, waar het zal worden opgeslagen, wat het zal worden genoemd en de cartoon van instellingen.

11

Ga naar de opgeslagen cartoon en dubbelklik om het te spelen.

Tips & waarschuwingen

  • Er zijn kleine verschillen in Windows Movie Maker in Windows XP en Windows Vista.
  • Neem de tijd om het beeldverhaal te creëren. Stap uit de buurt van het soms aan een pauze en krijg een vers perspectief op het.