How to Make Cartoon foto's van foto 's

Creëren van een cartoon beeld van jezelf biedt u de mogelijkheid om te zetten uw foto's in plezier expressies voor uw online accounts. Deze beelden kunnen ook worden opgeslagen op uw computer voor het afdrukken of gebruikt als een schermbeveiliging of achtergrond. Webpagina's met inbegrip van Cartoonize, kunt Kuso Cartoon en Funky worden u transformeren uw foto's om geanimeerde beelden zonder de noodzaak om elke software downloaden naar uw computer.

Instructies

Cartoonize

1

Ga naar de website Cartoonize en klik op het tabblad "Cartoon effect".

2

Klik op "Upload foto uit schijf" of "Upload foto uit URL" op basis van de locatie van uw afbeelding. "Upload foto uit schijf" kunt u afbeeldingen laden vanaf uw computer. "Upload van URL" zal toestaan u om beelden van het Web te uploaden.

3

Klik op "Kies bestand" en klik op de afbeelding die u wilt bewerken en klik op "Nu Cartoonize" om uw afbeelding in een cartoon.

4

Klik op "Download" als uw afbeelding wilt opslaan. Klik op "Zie het in volledige grootte" om een volledige blik op uw afbeelding of klik op "Convert een andere foto" uw afbeelding verwijderen uit Cartoonize en beginnen met een nieuw afbeeldingsbestand.

Kuso Cartoon

5

Ga naar de website Kuso Cartoon en klik op "Foto naar Cartoon." Klik op de knop voor de afbeelding die u wilt maken en klik op "Kies bestand" om uw afbeelding te uploaden.

6

Voer een labelnaam en klik op "Cartoonize foto."

7

Klik op de optie voor het wijzigen van de stijl, kleur, detail, verzadiging, helderheid, vloeiendheid, licht en schaduw en klik op "Omzetten in cartoon". Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en klik op "Opslaan als" gevolgd door de locatie die u wilt opslaan van het bestand op uw computer.

BeFunky

8

Navigeer naar de website BeFunky en klik op "Get started."

9

Klik op "Upload een foto" gevolgd door "Artsy effecten" en "Cartoonizer." Klik op de schuifregelaar in het vak "Mode" kunt u het uiterlijk van de afbeelding aanpassen en klik op 'Toepassen' om de wijzigingen op te slaan.

10

Klik op "Opslaan" en klik op "computer," "aan de bibliotheek," "To Facebook album," "Naar Twitter" opslaan of uploaden van uw foto. U moet een Funky worden account om te slaan uw beelden met behulp van de "bibliotheek" optie.