How to Make borstels in SAI

Het creëren van eenvoudige nieuwe borstels in PaintTool SAI nodig een beetje software codering. Terwijl enigszins primitieve, zal deze effectieve beeldbewerkingstoepassing nieuwe borstels voor functie nadat u een bestand binnen de SAI-installatiemap wijzigen. Nieuwe textuur borstel bitmap-bestanden aan de bestaande collectie toevoegen door dit bestand in Kladblok of een andere teksteditor te wijzigen. De nieuwe borstels verschijnt binnenkant van de toepassing van de borstel Configuratiescherm nadat u de wijziging van een enkelvoudig bestand hebt voltooid.

Instructies

1

De textuur van de bitmapafbeeldingen in de "brushex"-map binnen de omslag van de toepassing van de "PaintToolSAI" plaatsen. Deze grijswaarden bitmaps moeten de extensie van het bestand ".bmp".

2

Zoeken op uw computer voor het bestand "brushtex.conf".

3

Dubbelklik op het bestand "brushtex.conf" en open het in Kladblok.

4

Typ "1,brushtex\brushname.bmp," zonder de aanhalingstekens, hieronder de laatste gecodeerde vermelding van het brushtext.conf-bestand.

5

"Brushname.bmp" vervangen door de naam van de nieuwe structuur van bitmap-bestand. Bijvoorbeeld, een spons structuurbestand zou kunnen worden met een adellijke titel "sponge.bmp." De post die u wilt toevoegen aan het bestand "brushtex.conf" zou "1,brushtex\sponge.bmp."

6

Maak een nieuwe regel voor elke bitmap-bestand dat u hebt toegevoegd aan de map "brushtex". Elke nieuwe borstel textuur bitmap-bestand die u hebt toegevoegd aan de map "brushtex" moet hebben zijn eigen lijn. Alle deze lijnen moet enkele regelafstand.

7

Klik op "Bestand" en "Save" dan terug naar PaintTool SAI voor het testen van uw nieuwe borstels met het gereedschap Penseel.

Tips & waarschuwingen

  • In de "Help" sectie van de software is er een "Toe te voegen borstel texturen" sectie.