How to Make Banners op een laserprinter

How to Make Banners op een laserprinter


Banners zijn belangrijk wanneer versieren voor een feest. U kunt alle soorten banners van winkels kopen, maar de meeste van hen hebben generieke berichten. Als u een meer gepersonaliseerde bericht wilt, kunt u een spandoek op maat bij een afdrukken winkel hebben, maar die snel kunnen duur geworden. U kunt gemakkelijk banners op uw laser printer afdrukken voor minder geld met behulp van een aangepaste sjabloon in Microsoft Word en speciale papier.

Instructies

1

Open Microsoft Word.

2

Klik op de "Office" knop.

3

Klik op "Nieuw". Een menu-box wordt geopend.

4

Schuif naar de onderkant van de zijbalk links en klik op "Meer sjablonen." Klik vervolgens op "Banners".

5

Klik op de sjabloon die u wilt gebruiken. Klik vervolgens op 'Download'. De sjabloon voor spandoek zal openen in een nieuw document.

6

Klik op "Page Setup" onder het tabblad "Paginalay". Een bevestigingsvenster.

7

Klik op de "Papier" tab. omzetten in de breedte en hoogte de breedte en de hoogte van het papier dat u gebruikt. Klik op 'OK'.

8

Vervang de letters in de sjabloon met wat u wilt dat uw banner te zeggen.

9

Klik op "lettertypekleur" in het tabblad "Start" om de kleur van het lettertype. Klik op "Paginakleur" onder "Pagina achtergrond" in het tabblad "Page Layout" de kleur van de banner wijzigen.

10

Klik op "Afbeelding" onder het "Invoegen" tabblad toe te voegen foto's opgeslagen op uw computer naar de banner. Klik op "Clip Art" onder "Invoegen" toevoegen van illustraties aan de banner.

11

Klik op "Opslaan" naast de "Office" knop om te slaan van de banner.

12

Laad het papier in de printer.

13

Klik op 'Afdrukken' onder de "Office"-knop menu.