How to Make Banners in Drupal

How to Make Banners in Drupal


Drupal is een krachtige en eenvoudig te gebruiken open-source content managementsysteem. Een van de grootste voordelen van open bron is dat de code vrij beschikbaar voor iedereen is te gebruiken en te verbeteren. Dientengevolge, hebben ontwikkelaars modules ontwikkeld als een gemakkelijke manier om functionaliteit toe te voegen aan uw website Drupal-aangedreven. Met behulp van een banner module, u kunt grafische of tekst banners aan uw website om weer te geven inhoud of advertenties.

Instructies

Banner modules installeren

1

Open het Terminal programma op uw computer. Meld u aan bij uw webserver door te typen "ssh [email protected] sudo -s" waar "gebruikersnaam" is uw gebruikersnaam op de webserver en "serverIP" is het IP-adres van uw webserver. Druk op "Enter". Voer uw wachtwoord in. Druk op "Enter". U bent nu de rootgebruiker, nodig om te navigeren naar mappen dan je home directory.

2

Typ "cd /usr/share/drupal5/modules" en typ "wget" gevolgd door een spatie, gevolgd door de module link. Decomprimeren het TAR-bestand door te typen "tar - zxvf filename.tar." Druk op "Enter".

3

Inloggen op uw Drupal website back-end. Klik op "Beheren," dan "Modules". Selecteer het hokje naast uw module om. Klik op "Save configuration."

Ontwerpen banners in de reclame-module

4

Klik op de reclame-module om deze te openen. Typ een adres onder de sectie van de "Bestemming URL" waar je wilt dat mensen mogen worden omgeleid wanneer ze op uw banner klikt.

5

In de sectie "Mouseover" mouseover tekst invoeren. Dit zal de tekst die u hebt ingevoerd wanneer mensen hun muisaanwijzer tegenover de banner zweven weergeven.

6

Scroll naar beneden naar "Bestandsbijlagen" en klik op "Browser." Selecteer de afbeelding die u wilt uploaden naar uw banner, en klik op "Toevoegen".