How to Make alot van vierkanten met een penseel in Illustrator

Tekening van een heleboel vierkante dozen met Adobe Illustrator vormgereedschap kan tijdrovend zijn, vooral als u wilt maken van identieke pleinen. Gelukkig, hoeft u niet te knoeien met de shape tool wanneer u de optie hebt voor het maken van uw eigen aangepaste borstels. Een vierkant-vormige penseel maken in Illustrator is zeer eenvoudig, zelfs voor een beginner Illustrator, en het zal helpen u meerdere pleinen op uw pagina maken in een korte hoeveelheid tijd.

Instructies

1

Open een nieuw of bestaand Illustrator-document en een vierkant tekenen met het gereedschap "Vorm".

2

Selecteer de shape met het gereedschap "Direct selecteren" en klik dan op de kleine pijl in de rechter bovenhoek van uw penseel palet gelegen.

3

Selecteer "Nieuwe borstel..." vanaf de bovenkant van de drop-down menulijst. Dit zal een nieuw venster openen. Zorg ervoor dat de "Nieuwe Art Brush" optie is geselecteerd en kies vervolgens "OK" om de vierkante penseel definiƫren.

4

Voer in uw penseel naam en andere wijzigingen wilt aanbrengen in het venster Art Brush optie. Klik op "OK" om te finaliseren van uw wijzigingen en klaar bent met uw vierkante borstel.

5

Uw penseel selecteren in het palet van de borstel en gebruik het vervolgens door te klikken met de muis overal die u een vierkant wilt te verschijnen.