How to Make a uw eigen beeld met behulp van Vampire ontwerpen

Als u ontwerpen voor uitnodigingen naar een Halloween-feest of het maken van zelfgemaakte kaarten van de groet van de Halloween maakt, kunt u het proces vereenvoudigen met behulp van gratis Halloween-illustraties en foto's die u van het Internet. Gebruik een grafische toepassing te maken van uw kaart en voeg de afbeeldingen toe. U hoeft niet een krachtige en dure toepassing hiervoor. In plaats daarvan, gebruik de basistoepassing van verf die bij Windows wordt geleverd.

Instructies

1

De illustraties en foto's die u wilt gebruiken om een map op uw computer te laden.

2

Start de applicatie van verf. Gebruik de muis om te tekenen van de handvatten rond het canvas zodat het de gewenste grootte voor uw document.

3

Selecteer het gereedschap "Tekst", en in de opties, kies de tekengrootte, de stijl en de gewenste kleur. Typ de tekst die u in het midden van uw kaart wilt, verlaten kamer rond de randen voor de enge foto's die u gaat toevoegen.

4

Open een van de afbeeldingen die u wilt gebruiken in uw internetbrowser. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en kies 'Kopiƫren'.

5

Ga terug naar verf. Gebruik de "Plakken" functie om de foto op het canvas. Positie en rescale de afbeelding precies zoals u het wilt, sinds nadat u op hebt verplaatst, zal het niet meer worden bewerkt. Herhaal dit proces om in alle illustraties en foto's. Sla uw werk op.