How to Make 2.0 Module Headers Black

Sommige Web 2.0 websites scheiden de HTML-bestanden in modules. Het headerbestand bevat de fundamentele achtergrond en lay-out informatie. Één optie hebt maakt de headerbestanden zwart. Dit wordt gedaan met behulp van de eigenschap background in het "lichaam" HTML-tag. Deze code kunt u instellen van de achtergrond, lettertype en link kleuren.

Instructies

1

Klik met de rechtermuisknop het headerbestand voor uw Web-project. Het headerbestand heet "header.html" of "header.php" voor de meeste Web-projecten. Selecteer 'Openen met' en dubbelklik op "Kladblok" om te openen van het bestand in Kladblok, oftewel de teksteditor beschikbaar in Windows.

2

Druk op "Ctrl + F" te openen van het venster "Zoeken" dialoogvenster voor Kladblok. Typ "lichaam" en druk op "Enter". Dit proces brengt u rechtstreeks naar de "lichaam"-tag in uw HTML-bestand.

3

Typ de volgende eigenschaptekst in de lichaamsmarkering:

bgcolor = "#000000"

De code "#000000" is het hexadecimale getal voor een zwarte achtergrond.

4

Druk op de "Ctrl + S" de wijzigingen op te slaan. Dubbelklik op het bestand om te controleren uw nieuwe veranderingen, of uw webproject op uw computer worden uitgevoerd. Merk dat de header achtergrond is veranderd naar zwart.