How to Look op Facebook zonder een Sign-on

Er is een weinig bekende geheim over de Facebook sociale netwerk: U kunt kijken op Facebook profielen, pagina's, apps en plaatsen zonder ooit een rekening ondertekenen. Tenminste, vindt u alles wat is openbaar en via de site van de geavanceerde privacy-instellingen dat gebruikers niet hebben beperkt. Maar een groot deel van gebruikersprofielen zijn toegankelijk vanaf Facebook's People Search functie, en u zou kunnen vinden wat u zoekt.

Instructies

1

Ga naar "facebook.com/people-search.php" in uw browser.

2

Typ de naam van het eerste en het laatste voor de persoon die u wilt zoeken. Als u niet wie u zoekt weet, kunt u in plaats daarvan openbare aanbiedingen bladeren.

3

Klik op een van de letters onder de sectie "Bladeren door naam". Het brengt u naar een pagina van de folder met aanbiedingen voor deze brief. U kunt verder navigeren naar een andere sectie door te klikken op een nieuwe brief of te klikken op de "mensen", "Pagina's," tabbladen "Apps" of "Plaatsen".

4

Klik op de naam die u wilt weergeven. U ziet alle het publiek informatie die persoon is bereid om te delen. In sommige gevallen weet Facebook-gebruikers niet zo veel informatie openbaar delen.