How to Learn PHP webdesign

PHP is een van de meest populaire scripting talen voor het ontwikkelen van dynamische websites. PHP syntax is eenvoudig te leren, en kan worden ingebed rechtstreeks in HTML-code. Met PHP, kunt u dynamische websites met leuke, interactieve tools en functies, zoals discussieborden, diavoorstellingen en lokaal weer updates. Met gratis tools en tutorials, kunt u gemakkelijk bouwen prachtige, dynamische websites met behulp van HTML, CSS en PHP.

Instructies

1

Leer hoe hand-code HTML (Hypertext Markup Language) door het invullen van de HTML tutorial gekoppeld in de sectie bronnen. HTML wordt gebruikt om te bouwen van de onderliggende structuur van webpagina's. Hand-codering HTML zal u helpen problemen op te lossen op het codeniveau en u toestaan om te leren van andere websites door de bron van de webpagina te bekijken.

2

Leer hoe te lay-out en de stijl van uw web-pagina met behulp van CSS (Cascading Style Sheets) door het invullen van de CSS tutorial gekoppeld in de sectie bronnen. Met CSS, zal u zitten kundig voor wijzigen van lettertypen, kleuren en randen toevoegen en bepalen de indeling van de elementen op uw webpagina. Focus op de layout van uw pagina, en zorgen over de lettertypen, kleuren, randen en andere stilistische verbeteringen later. Uw pagina's zo eenvoudig mogelijk te houden voor nu zal gemakkelijker voor u te werken door middel van problemen terwijl het leren van PHP.

3

Informatie over het schrijven van PHP door het invullen van de PHP tutorial gekoppeld in de sectie bronnen. De programmeertaal PHP kunt u de webpagina's van statische en dynamische door het toevoegen van functionaliteit aan uw webpagina's, zoals e-mail, databaseverbindingen en integratie van informatie van externe websites.

4

Aankleden van uw pagina van de webpagina's met behulp van CSS. Een achtergrond toevoegen, wijzig het lettertype, de pagina met kleur, splash en aankleden van vakken en menu's met randen en achtergrondkleur.

5

Websites die vangen uw oog, en ontwerp trucs door gluren bij de bron HTML en CSS leren studeren. Check out geavanceerde HTML- en CSS ontwerp gidsen en tutorials, zoals http://www.webdesignerwall.com.

6

Verbeter uw paginalay-out en de stijl door het bestuderen van de elementen van goed ontwerp en bruikbaarheid. Check out Usability.gov en http://www.usabilityfirst.com voor grote middelen en ideeën om uw webpagina's en PHP-applicaties, gebruiksvriendelijk en makkelijk te gebruiken. De Web Design bibliotheek op http://www.webdesign.org geeft beginner en geavanceerde ontwerp gidsen over ontwerp-principals, bruikbaarheid en kleurentheorie.

7

Uw pagina's tonen aan vrienden en kijk over hun schouders om te zien wat u kunt leren. Zijn ze verward door de navigatie? Het vinden van manieren om het te verbeteren. Hebben ze moeite het lezen van de inhoud? Kleuren wijzigen, lettergrootte, solide achtergronden achter tekst plaatsen of zoeken naar andere manieren om de leesbaarheid te verbeteren. Ze worstelen met het proberen om erachter te komen hoe u uw PHP toepassing werken? Instructies geven, wijzigen van formulering en kijken naar andere manieren om uw pagina's gebruiker vriendelijk.

Tips & waarschuwingen

  • Databases zijn krachtige hulpmiddelen waarmee u gemakkelijk bouwen van complexe webapplicaties in PHP. PHP omvat functionaliteit voor verbinding maken met databases. Als u maken een discussiebord, het gasten boek of foto gallery wilt, moet u voor het opslaan van een heleboel informatie achter de schermen. De gemakkelijkste en beste manier om dit te doen is om een database te gebruiken. MySQL is een van de meest populaire databaseservers voor websites, en het is gratis.
  • Vinden van een mentor of deelnemen aan een groep van webdesigners en ontwikkelaars van PHP. Een van de beste manieren om geavanceerde vaardigheden aan te leren, werken door problemen en nieuwe ideeën te krijgen is door te praten met mensen die ervaring te delen hebben.
  • Als u liever boeken online zelfstudies, start met boeken met titels als "HTML: A Beginner's Guide," "Leren PHP" en "CSS Web Site Design Hands on Training." De eerste hoofd en voor Dummies-serie zijn uitstekende boeken voor het helpen u aan de slag. Veel computerboeken zal aanbieden op de voorzijde of backcover op het niveau van deskundigheid vereist. Zodra u hebt de basisprincipes onder de knie, investeren in geavanceerde gidsen en referentiehandleidingen.
  • Weten hoe te schrijven van Javascript-code is niet vereist om een grote PHP-website te bouwen. Echter, als u toevoegen van speciale effecten zoals geanimeerde menu's wilt, Javascript is de sleutel.