How to Keep lagen op kopie & plakken in Illustrator

U hebt gemaakt een complexe illustratie of technische tekening in Adobe Illustrator CS5, met behulp van meerdere lagen om individuele elementen correct ten opzichte van elkaar te plaatsen en te isoleren verwante materialen zodat u kunt ze snel bijgewerkt. Nu heb je gevraagd om op te nemen van uw illustraties naar een ander Illustrator-bestand. U wilt bewaren uw tekening met alle haar lagen intact, maar elke keer als u kopiëren en plakken, de elementen komen op één laag. Oplossen van uw problemen vereist een eenvoudige aanvulling op de procedure die u hebt gebruikt.

Instructies

1

Kies "Open" uit het menu "File" of druk op "Control + O" (Windows) of "Command + O" (Mac) te openen van het bronbestand als u reeds het niet hebt geopend. Als het dialoogvenster "Openen" op uw scherm komt, navigeer naar de locatie van uw Adobe Illustrator CS5 document. Dubbelklik op de bestandsnaam of klik eenmaal om het gebied te selecteren en klik vervolgens op de "Open" knop om uw document te openen.

2

Druk op "CTRL + A" (Windows) of "Cmd + A" (Mac) of kies "All" in het "Select" menu selecteert u alle elementen in uw document. Druk op "CTRL + C" (Windows) of "Cmd + C" (Mac) om de items naar het Klembord kopiëren.

3

Open het bestand waarin u wilt plakken uw illustraties of schakel over naar het, als het al geopend is door te kiezen voor de bestandsnaam van het "Venster"-menu. Open het deelvenster 'Lagen' door op 'F7' te drukken op uw toetsenbord als het deelvenster niet reeds geopend op het scherm is.

4

Open het vlieg-uit menu in de rechterbovenhoek van het deelvenster 'Lagen'. Schakel de optie 'Lagen behouden bij plakken' in de menulijst.

5

Druk op "Control + V" (Windows) of "Cmd + V" (Mac) of kies "Plakken" van het menu "Bewerken" te plakken uw lagen in uw doeldocument. De illustratie wordt weergegeven in de doelgroep bestand wil alle de oorspronkelijke lagen en sublayers intact.

Tips & waarschuwingen

  • 'Plakken onthoudt lagen' werkt binnen een bestand ook tussen documenten.
  • "Lagen behouden bij plakken" uit te schakelen wanneer u klaar bent met het. Het is standaard uitgeschakeld en kan leiden tot onverwachte resultaten als u bent niet verwachten dat ze actief zijn.
  • "Plakken Remembers lagen" creëert nieuwe lagen met dezelfde Laagopties zoals die waaruit u uw illustraties, met inbegrip van de laag-specifieke kleur die geeft aan geselecteerde objecten en van de laag gekopieerd weergavemodus--voorbeeld of overzicht.
  • U hoeft niet te activeren "Lagen behouden bij plakken" voordat u illustraties naar het Klembord kopieert. In feite, kunt u inschakelen nadat u kopie, gebruiken om te plakken in een nieuw bestand, dan kunt u de functie terug uitschakelen en plak een afgevlakte set van illustratie objecten naar het doelbestand standaard laag.
  • Zorg ervoor dat uw doeldocument--degene waarin u plakt--geen lagen met dezelfde naam als de lagen in het bestand waaruit u de illustratie hebt gekopieerd. Als dat zo is, zal deze elementen verschijnen op de gelijknamige bestaande lagen in het doelbestand.
  • Zorg ervoor dat alle items van de illustraties wilt kopiëren zijn ontgrendeld en zichtbaar in het brondocument. Kopiëren naar het Klembord sluit vergrendeld en verborgen items.