How to Join twee Windows Media Player Clips

De WMV-indeling wordt gebruikt voor digitale video-bestanden die zijn gecodeerd te streamen via Microsoft Windows Media Player. Een paar van WMV-bestanden eenvoudig kan worden gecombineerd om stroom als een enkele video. AoA Video Joiner, gratis Video Joiner en Ultra Video Joiner zijn alle toepassingen voor digitale video die kunnen worden gebruikt om deze taak te volbrengen. AoA Video Joiner én gratis Video Joiner zijn freeware, terwijl Ultra Video Joiner is een commercieel programma die kan kostenloos worden gebruikt tijdens een beperkte proefperiode.

Instructies

AoA Video Joiner

1

AoA Video Joiner uitvoeren Klik op het pictogram "Taak toevoegen" en een programmering venster zal verschijnen. Klik op het pictogram "Bestanden toevoegen" en blader naar de WMV-bestanden in het bestand selectie venster. Selecteer de items en klikt u op de knop "Openen" om te laden in het programma.

2

Bestel de WMV-bestanden opnieuw in een gewenste volgorde programmeren. Schik de clip-lijst door een afzonderlijk item selecteren en op omhoog en pijl-omlaag.

3

Aanpassen van coderen parameters in de sectie "Output". Klik op het pictogram van de "Opslaan" om een naam geven en doelgroep een opslaan bestemming voor de video met de samengevoegde WMV-bestanden. Klik op "Done".

4

Klik op de "Start" knop om de video te coderen met de samengevoegde WMV-bestanden. Een bevestigingsbericht wordt weergegeven wanneer de video met de samengevoegde WMV-bestanden beschikbaar in de gerichte opslaan bestemming is.

Gratis Video Joiner

5

Voer gratis Video Joiner. Klik op de knop "Toevoegen" en blader naar de WMV-bestanden in het bestand selectie venster. Selecteer de items en klikt u op de knop "Openen" om te laden van de clips in het programma.

6

Klik op de "Select" knop en doelgroep een opslaan bestemming voor de video met de samengevoegde WMV-bestanden. Maak een selectie in de sectie van de "Output Format", kiest u WMV om te behouden de oorspronkelijke indeling van de samengevoegde bestanden.

7

Klik op de knop "Join" Codeer de video met de samengevoegde WMV-bestanden. Een bevestigingsbericht wordt weergegeven wanneer de video met de samengevoegde WMV-bestanden beschikbaar in de gerichte opslaan bestemming is.

Ultra Video Joiner

8

Ultra Video Joiner uitvoeren Klik op het pictogram "Bestanden toevoegen" en blader naar de WMV-bestanden in het bestand selectie venster. Selecteer de items en klikt u op de knop "Openen" om te laden van de clips in het programma.

9

Bestel de WMV-bestanden opnieuw in een gewenste volgorde programmeren. Schik de clip-lijst door een afzonderlijk item selecteren en op omhoog en pijl-omlaag.

10

Coderen parameters voor de video met de samengevoegde WMV-bestanden aanpassen. Programma van de video-output formaat, kwaliteit, codecs, hoogte-breedteverhouding en framerate.

11

Klik op het pictogram "Join" Codeer de video met de samengevoegde WMV-bestanden. Een bevestigingsbericht verschijnt wanneer de media is beschikbaar in standaard opslaan van bestemming. Klik op de "Open" knop om te zoeken van de map voor de video met de samengevoegde WMV-bestanden.