How to Install WinXP op een Asus Eee

How to Install WinXP op een Asus Eee


De Asus EEE is een lijn van netbooks en "netboxes" (desktop PC's met de functionaliteit van een netbook) vervaardigd door ASUSTeK Computer in Taiwan. ASUSTeK ontwerpt de EEE lijn van producten uit te voeren van open-source besturingssystemen zoals Linux en Ubuntu, in plaats van Windows of Mac OS. Echter Windows XP, die Microsoft voor het eerst in 2001 uitgebracht, past de systeemvereisten van de EEA en kan draaien op die lijn van computers. Installeren van Windows XP op EEA kunt u software ontworpen voor Windows op uw computer EEE uit te voeren.

Instructies

1

Sluit de externe DVD-drive aan op uw EEE via de USB Universeel Toer Bewerker. Plaats de Windows XP-installatieschijf in het DVD-station.

2

Open de BIOS van het EEE-systeem door de "F2"-toets ingedrukt te houden wanneer u uw EEE start.

3

De OS installatie ingesteld op "Start." In de BIOS, klikt u op "Geavanceerd", selecteer "OS installatie", en stel het op "Start."

4

Start de computer door te drukken 'F10' om uw wijzigingen op te slaan en lancering van de EEE geïnstalleerde besturingssysteem.

5

Het opstartstation DVD laden. Druk op de "ESC"-toets nadat het opstartscherm is geladen. Selecteer in de lijst van opties, de externe USB CD/DVD-station. Klik op een willekeurige toets wanneer u wordt gevraagd om op te starten vanaf de CD/DVD-station. De installatie-cd van Windows XP start u de installatie-Wizard.

6

Klik op "OK" en/of "Volgende" tijdens elke fase van het proces van de installatiewizard van Windows XP te formatteren en installeren van Windows XP. Klik op 'Verwijderen' wanneer u wordt gevraagd om de partitie van EEE van interne harde schijf te verwijderen. Klik op "Finish" om af te sluiten van de installatiewizard.

7

Verwijder de installatieschijf van Windows XP vanaf de CD/DVD-station en de EEE-installatieschijf die oorspronkelijk bij uw EEE te vervangen. Start de computer opnieuw.

8

Installeer de apparaatstuurprogramma's op de installatieschijf van de EEE. Klik op "Start" en vervolgens markeren en dubbelklik op het CD/DVD-station. Open de Wizard "Het installeren van alle Drivers" installeren door te dubbelklikken op het. De installatiewizard doorlopen door te klikken op "OK" of "Volgende" wanneer daarom wordt gevraagd. Klik op "Finish" om af te sluiten van de installatiewizard.

9

Start de computer opnieuw driemaal om ervoor te zorgen dat het nieuwe OS en alle apparaatstuurprogramma's hebt geïnstalleerd.