How to Install Windows XP vanaf een CD-ROM en USB-

Windows installeren op een computer is een lange taak die langer kan worden gemaakt door complicaties. Een computer met een gebroken CD-station kunt forceren dat de noodzaak voor Windows worden geïnstalleerd vanaf een cd-rom-station die wordt aangesloten op de computer met een USB-aansluiting. Windows niet normaal proberen en opstarten vanaf een USB-poort, dus krijgt de computer om te lezen van de CD voordat het zelfstart opwaarts kan een uitdaging vormen.

Instructies

1

Start de computer opnieuw.

2

Druk op "F2" naar de BIOS van de computer in plaats van schoen opwaarts. Sommige computers gebruikt een sleutel naast "F2" laden van de BIOS-instellingen. Raadpleeg de gebruikershandleiding van de computer om te zoeken naar de juiste sleutel als het is anders.

3

Navigeer naar "Reeks opstartinstellingen" met de pijltoetsen. De muis werkt niet in dit menu. Druk op "Enter" om het te wijzigen.

4

Druk op de plus en minus de toetsen om door het menu te navigeren. De USB-poort optie vinden. Als een niet beschikbaar is, installeren niet de computer Windows vanaf een cd-rom-station aangesloten via USB.

5

Druk op 'ESC' om terug te gaan naar het hoofdmenu. Navigeer naar "Opslaan en Exit Setup" en selecteer "Ja" of druk op 'Y'.

6

De computer zal opnieuw opstarten en uitproberen voor schoen vanuit de USB-poort. Zorg ervoor dat een Windows installatie die cd in het cd-rom-station is geplaatst. Volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie van Windows is voltooid.